- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.567
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.741
Afiyet olsun yine güzel.Benim midem agriyor ya sanirim yemek yiyemiyicem.Hiç istediğim gibi bi tabak yapamadım bugün maalesef, tamamen unuttuğum bir plan sebebiyle spor da yapamadım, acayip gerginim
14:00
4 tane yulaflı bitter çikolatalı kurabiye
16:30
Zencefilli havuç çorbası
Siyah pirinç
Soğan
Domates
Köfte
Biraz da yoğurt yedim, çorbanın yarısını içebildim.
Eki Görüntüle 3477819
Sağol canımAfiyet olsun yine güzel.Benim midem agriyor ya sanirim yemek yiyemiyicem.
Ay yok valla ben iyileşemiyorum bir türlüSağol canımGeçmiş olsun, hala iyileşemedin sen galiba
Afiyet olsunnNesfit bar ve sütlü hindiba kahvesi içtim
Akşam iki küçük dolma bir iki kasikta çorba ve yoğurt yedim aslında hiç aç değildim gereksiz yedim acıkırsam diye
Geçmiş olsun canimAy yok valla ben iyileşemiyorum bir türlü
Sagol canimGeçmiş olsun canim
olur olur 2kilo zatenyosunlupapatya kııaaaaaz sen de iyi zayıfladın dur artık
Infinite Soul güncel 54 boy 158 hedef pek hedef olabilir mi bilmiyorum inancım yok 52
Afiyet olsunn ben yiyemedim meyve suyu içtimAkşam kabak spagetti ızgara köfte yedim. 100 gr da makarna.
Bir kaşık yoğurt.
Jalapeno biber birazcık
Afiyet olsun yürüyüşle günü bitirmen ne güzelAkşam yemeği
2 haşlanmış but 3 parça patatesle
1 kase yoğurt
Ara öğün
1 dilim kavun
1 ceviz 4 5 badem fındık
1 saat açık havada yürüyüş
Bugün bitti.
Teşekkür ederim yürüyüşle +diyeti destekliyorum.baska turlu kalori açığı olması imkansizAfiyet olsun yürüyüşle günü bitirmen ne güzel
Afiyet olsun.Akşam kabak spagetti ızgara köfte yedim. 100 gr da makarna.
Bir kaşık yoğurt.
Jalapeno biber birazcık
Öyle gündelik adım atman seni 1+önde yaparTeşekkür ederim yürüyüşle +diyeti destekliyorum.baska turlu kalori açığı olması imkansiz
Bir defa yemeden bişey olmaz bence, yarın sabah kaldığın yerden devam edersin üzme kendiniKızlar çok üzgünüm, bir yeme atağı yaşadım. Nefret ediyorum böyle olduğunda, bütün gün güzel yemişken çok kötü bitirdim…