- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.761
Şimdi kim ceza aldı Infinite Soul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bir defa olsa, hep yaşıyorum bunu. Ne zaman kötü bir gün geçirsem yiyeceklere sığınıyorum. Kilo versem de duygusal yemeden kurtulamadıkça hep böyle olacak, sonunda yine kötü hissedeceğim ne kadar zayıflarsam zayıflayayım, kötü hissettiğm an aklımdan yemek geçtikçe yiyeceklerle ilişkimi düzeltemediğimi biliyorumBir defa yemeden bişey olmaz bence, yarın sabah kaldığın yerden devam edersin üzme kendini
Aynı ben işte böyleyimKeşke bir defa olsa, hep yaşıyorum bunu. Ne zaman kötü bir gün geçirsem yiyeceklere sığınıyorum. Kilo versem de duygusal yemeden kurtulamadıkça hep böyle olacak, sonunda yine kötü hissedeceğim ne kadar zayıflarsam zayıflayayım, kötü hissettiğm an aklımdan yemek geçtikçe yiyeceklerle ilişkimi düzeltemediğimi biliyorum
Canım tartıldım 63.400Inșallahben geç gire bilirim siz tartilari atarsiniz ama
Tartı fotosu istiyorCanım tartıldım 63.400
Bugün tartılıp koşa koşa hastaneye gittim çocuklarım ateşlenmişti ,sabah atsam olur muTartı fotosu istiyor
Tabii ki:)Bugün tartılıp koşa koşa hastaneye gittim çocuklarım ateşlenmişti ,sabah atsam olur mu
Çok sağolun boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar şükür ciddi bişey yokTabii ki:)
Çok çok geçmişş olsun, bişeyleri yoktur inşallah?
Hiç kilo vermeyen alıyor şimdilik cezalik bir durum yokŞimdi kim ceza aldı Infinite Soul
Olur çok geçmiş olsunBugün tartılıp koşa koşa hastaneye gittim çocuklarım ateşlenmişti ,sabah atsam olur mu
Tüh yaHiç kilo vermeyen alıyor şimdilik cezalik bir durum yok
100gram veremesen sen alıcaktınTüh ya
Hadi inşallahGünaydınlar hayırlı sabahlar. İlk haftam dün tarti görseli alamamıştır bu sabah aç karnına kilo bildirimini bugün yapmış oluyorum . 98kg çıktım sanırım ödemlerim gidiyor. Aralık sonu hedefime kaldi 19kg
Geldimmmm
Bende geldim birlikte yapalım bariAralıklı oruca başladım 2 gün oldu
Günooo, hemen çektim sabah uyanır uyanmaz