- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.567
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.701
Basmış emojileri yine üşenmiyordaProcesses naber cınımm gel 50 olup hava atalım kıaazz hemiii accessdenied 60lara gelesin püüü bana cevap yazmadı bugün yazmış da yazmış püüü snaa 70 ol hemii
Boyun kaç?
tamam ekledimBoyum 160
kız bana cevap yazmıyor bana bana yaa küstüm daha yazmamBasmış emojileri yine üşenmiyorda
Teşekkür ederimtamam ekledim
Kız niye yazmıyim sabahtan beri konuşuyorum car car sen yoksun, küsme kızkız bana cevap yazmıyor bana bana yaa küstüm daha yazmamaccessdenied etiket edeyim de küstüğümü okusun püüü sağaa
ahahah akşam yazmadın banane banane gülüp gülüp kaçtınn heh yeni arkimKız niye yazmıyim sabahtan beri konuşuyorum car car sen yoksun, küsme kız
Kız hedefime ulaştım bi de yeni döndüm eve, okullar açıldı birden adapte olarken burası da başlarken hepsi birden yetişebilemedimahahah akşam yazmadın banane banane gülüp gülüp kaçtınn heh yeni arkimProcesses sana püüü 70 olasın emii bide grubu devretmişin neyen devrettin kız anlat bakim dinliycem söz
ben bilmem benim de okul telaşım var nese nasılsa kilo alıp geri dönecen sahalara ahaahahaKız hedefime ulaştım bi de yeni döndüm eve, okullar açıldı birden adapte olarken burası da başlarken hepsi birden yetişebilemedim
Kem gözlü zuzben bilmem benim de okul telaşım var nese nasılsa kilo alıp geri dönecen sahalara ahaahaha
olsun olsun o bağa cevap yazmayıp gülüp kaçarkene eyiydiyaaÇok ağır konuşmuşsun
ben de okuyam madem sağa elemtere fiş kem közlere şişKem gözlü zuz
Yosunlu ya beni beğenmedi ya da senin kilo vermeni kaldıramadıben bilmem benim de okul telaşım var nese nasılsa kilo alıp geri dönecen sahalara ahaahaha
57.65 kuzuNe zaman atdın ben görmedim mi?hatirlamiyorum şuan
hahahaha seni neyen beğenmeycem kızz annenin yanına gidip üyelik iptali yaptında seni ilk soran bendim beee
Sen diyormuşum
tabikiiiSen diyormuşum
Herkes atmadigi için daha belli değil senin gönlünden geçen bir isim var galiba
Ne zaman sordun kiz ben hatirlamiyorum.Herkesle ilgili detayi aklında tutuyor yahuhahahaha seni neyen beğenmeycem kızz annenin yanına gidip üyelik iptali yaptında seni ilk soran bendim beeeanayın yanına giderken tartını al diyen de bendim ama maksat ona sataşmak değilmi ahahaaha