- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.307
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.721
Iyi gidiyorsun57.65 kuzu Eki Görüntüle 3477699
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gidiyorsun57.65 kuzu Eki Görüntüle 3477699
aa öyledir banim hafzalamm maşallah de kaşı kız bi taraflarınıı ahhaahhaNe zaman sordun kiz ben hatirlamiyorum.Herkesle ilgili detayi aklında tutuyor yahu kocana acıdım şuan 20yil önce yanlışlıkla birṣ̌ey yapsa ısıtıp ısıtıp önüne sunarsın
Amann nazara gelince bizden bilme deaa öyledir banim hafzalamm maşallah de kaşı kız bi taraflarınıı ahhaahha
Sag ol canım valla bi 4kg falan kaldı bitse de kurtulsam ahsjjxIyi gidiyorsun
Birşey kalmamış yaparsınnSag ol canım valla bi 4kg falan kaldı bitse de kurtulsam ahsjjx
Ben yazarım sana kız, küsme.Ahahaaaaa yakaladımmm
KIIIAAAZZZZ sen bağa nasıl cevap yazmazsınn ben ağa küstüm artık yazmıcam dahada sanaa küstümm nettt
Çabuk tövbe et, kavga sebebi abdjdÇok ağır konuşmuşsun
Ahahahah yaz tabii cınımmmss otam şenlensin biz yazdıkça hahahahaaah accessdenied bugün etiketlerimi okusun dursun ahhaahahBen yazarım sana kız, küsme.
etmem bananeee ahahaha deyip deyip kendim 60ı görüp geliyormuşumm többeeeeeeee 52 yi 50 edip orda mıh kimin kalmam lazımm şeyy laf aramızda 52 yim bende ehehehehe yani çokda şeaappmıyım yazmiyimm 52 deyinnnde ahahaha ehehehehÇabuk tövbe et, kavga sebebi abdjd
Köfte ekmek ye15 mile leslie ettim 10 dk da karın egzersizi acaba akşama ne yapsamm kii
52 mi? O da ne?!! En son üniv 1 de 52 ydim agsjdjdjjetmem bananeee ahahaha deyip deyip kendim 60ı görüp geliyormuşumm többeeeeeeee 52 yi 50 edip orda mıh kimin kalmam lazımm şeyy laf aramızda 52 yim bende ehehehehe yani çokda şeaappmıyım yazmiyimm 52 deyinnnde ahahaha eheheheh
İnsallahBirşey kalmamış yaparsınn
Köfte tarator düşünüyirum gene dünkü gibi ama ekmeksiz ahahahha bakalumKöfte ekmek ye
Afiyet olsun ya bu yulaf tostu ben de ne zamandır yapmak istiyorum ama tost makinem bozuk yağlı kağıtla tavada pişer mi acabaSabah 10da yulaf tost yedim hala hiç acıkmadm bir de kahve patlattım doublesinden.
Metabolizmam tavan şu an ahsjjd
Yulaf tost içeriği, 5 yk yulaf ezmesi, 2 yumurta, 2 kaşık yoğurt tost makinesine fırıın kağıdı seriyorum üstüne yaydım. Bi öyle pişirdim sonra içine peynir. Katladım kızarttım. Misss
Üstüne pulbiber
Oh oh afiyet olsunSabah 10da yulaf tost yedim hala hiç acıkmadm bir de kahve patlattım doublesinden.
Metabolizmam tavan şu an ahsjjd
Yulaf tost içeriği, 5 yk yulaf ezmesi, 2 yumurta, 2 kaşık yoğurt tost makinesine fırıın kağıdı seriyorum üstüne yaydım. Bi öyle pişirdim sonra içine peynir. Katladım kızarttım. Misss
Üstüne pulbiber
Teşekkür ederim canım olabilir önlü arkalı da kızartabilirsin benceAfiyet olsun ya bu yulaf tostu ben de ne zamandır yapmak istiyorum ama tost makinem bozuk yağlı kağıtla tavada pişer mi acaba
Bi deneyeyim lavaş gibi pişirebilirim belki benim ki de yulaf dürüm olur artıkTeşekkür ederim canım olabilir önlü arkalı da kızartabilirsin bence