- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.567
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.681
Tamam aramiza hoş geldinizOlur tabiki boy 165
Kilo güncel 81.40
Hedef 65
Ekim'de diyetisyenle yola devam inşallah
Bir de ben meme estetiği olalı 45 gün oldu.agir egzersiz yapamıyorum.
Sadece açık havada yürüyüş izni var
Yarin atarsin o zamanTartılmayı unuttumAma yaprak kımıldamadı bende bu hafta. Çünkü hiç kendi evimde değildim offf.
Teşekkür ederim
Hoşbuldum
Sen de 1.60 boyunla kendine cüce yazmıştın biz ne yapalım şimdi senden de cüceler var mesela benYürü knk gidelim bunların hepsi 1.80
Yumurtan hiç eksik olmuyor ben sevmiyorum yumurta
Selam aktifseniz katila bilirsinizSelamlar arkadaşlar bende katılabilirmiyim
At tutup gerdirelim kız kendimiziGaza geldim silme beniInfinite Soul boyumu uzatamam ama zayıflayıp daha uzunmuş gibi görünmek elimde
Selam aktifseniz katila bilirsiniz
Çok iyi fikir ayaklarımızdan bağlayıp havaya kaldırıp sallasınlar ama artık zayıfız yerçekimi işe yaramaz yatay çekiştirsinler hhsjsjsAt tutup gerdirelim kız kendimizi
Ahahaaaaa yakaladımmmKız çok zayıfladım birden, şuvan durdum ama kış gelii, göt göbeğe bağlamam an meselesi
KIIIAAAZZZZ sen bağa nasıl cevap yazmazsınn ben ağa küstüm artık yazmıcam dahada sanaaAt tutup gerdirelim kız kendimizi
artık kankim sensinnÇok iyi fikir ayaklarımızdan bağlayıp havaya kaldırıp sallasınlar ama artık zayıfız yerçekimi işe yaramaz yatay çekiştirsinler hhsjsjs
Çok iyi fikir ayaklarımızdan bağlayıp havaya kaldırıp sallasınlar ama artık zayıfız yerçekimi işe yaramaz yatay çekiştirsinler hhsjsjs
Silmem tamamGaza geldim silme beniInfinite Soul boyumu uzatamam ama zayıflayıp daha uzunmuş gibi görünmek elimde
Ben çok seviyorumm her sabah 2 yumurta yerim mutlakaYumurtan hiç eksik olmuyor ben sevmiyorum yumurta
Boyun kaç?Çok teşekkür ederim evet aktif giriyorum.
Günah listemi paylasiyim .. Pazartesi tartıda 99.5 dım . 103kg ile başladım ama insülin direncim yüksek o nedenle biraz ağır kilo veriyorum. Karbonhidrata aşığım . Hedefim 31 aralik 79 u görebilmek . Yarın sabah tekrar tartilip tartı görselini paylaşırım.