- 28 Haziran 2011
- 59.497
- 150.099
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.501
Allah kolaylık versin canım benim, sağlıkla huzurla oturun inşAbim pizzayla geldi biliyordu taşınıyoruz ölüyoruz yorgunluktan birtanecik yedim.Bitik haldeyim ya bacaklarim belim pertt bir bitmedi arkadaş ya ben bittim iş bitmedii
Sağol kuzumm inşallahAllah kolaylık versin canım benim, sağlıkla huzurla oturun inş
Hosbuldum kuzum,ilk gunden beri takip ediyorumSağol kuzumm inşallahAllah razı olsun
diyet topiğimize hoşgeldin
Vakit bulunca hep gelHosbuldum kuzum,ilk gunden beri takip ediyorumburası çok eğlenceli
Afiyet olsunn, ev taşımak kolay değil istediğin gibi yeseydin bugün zaten harcamışsındır iş yaparken. Güle güle oturun yeni evinizdeAbim pizzayla geldi biliyordu taşınıyoruz ölüyoruz yorgunluktan birtanecik yedim.Bitik haldeyim ya bacaklarim belim pertt bir bitmedi arkadaş ya ben bittim iş bitmedii
İnş canım benim, dönüşüm olunca düzen otururVakit bulunca hep gelBirlikte eğleniriz
Bu aralar herkes yoğun aktif olamiyorlar o yüzden biraz durgun grup ama eski forma döneriz yeniden
Sağol canimAfiyet olsunn, ev taşımak kolay değil istediğin gibi yeseydin bugün zaten harcamışsındır iş yaparken. Güle güle oturun yeni evinizde
Haklısın canımİnş canım benim, dönüşüm olunca düzen otururbende cee ee yaparım
SüperrSağol canimEvet ya o arada tartiya çıktım 64 gösterdi motivasyonim kalktı 65 çûnki en son.
Geçmiş olsun nasıl oldun?Bende bu hafta ishal kusma sorunlarim var o yüzden pek diyet yapamadim ishali durdurmaya çalışıyorum yani.kilo vermeye bilirim
Sağol canımGeçmiş olsun nasıl oldun?
Günaydin09.09.2024 menüm
Sabah 9.00/
Bir ev poğaçası
Öğlen 13.00//
Bır kase Cevizli salata
Akşam 18.30//
7 YK kuru fasulye
Bir dilim tam buğday ekmeği
4 adet istavrit
günayydıınn sen neler yedin ettin kız yazın hepiniz ayoll :) bu arada dünki yazdıklarım da bir önceki güne ait menüydüGünaydin
Canım ben hala yerleşmeye çalışıyorum Allah ne verdiyse bulup yiyorumgünayydıınn sen neler yedin ettin kız yazın hepiniz ayoll :) bu arada dünki yazdıklarım da bir önceki güne ait menüydü
Sağol canim benimGünaydın tereyağli yumurta, zeytin, peynir ve salatalık ile kahvaltı yaptım. Çayımı içiyorum.
Infinite Soul yeni eviniz hayırlı olsun canım. Güzel günleriniz olsun
Allah kolaylık versin canımCanım ben hala yerleşmeye çalışıyorum Allah ne verdiyse bulup yiyorumsabah peynir yedim çay falan içtim kahvaltiya.Ben zaten evde ne pişirsem ondan yiyorum oglum ve bebegimle kendime özel birşeyler yapamiyorum vakit kalmıyor.
aminnAllah kolaylık versin canım
Olsun ya hakkımızda hayırlısı buymuşHakkında hayırlısı olsun canım eylül girdi mutluluk getir dedik ama hep kotu haberler duyuyoruz