- 30 Aralık 2022
- 2.986
- 12.045
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.481
evet canim yorgunluktan mahv oldum valla şimdi telefonu elime aldim hala tam bitmiş deģilTaşınıyor musunn
Oh ne güzel devami gelir inşallah
Taşınıyoruz diye şuan gire bildim canim yaziyorum şimdiBen de ben deeeeee
Boy 170 başlangıç kg 62 şuan 61
Hedef 54
Sunumlarin çok güzel canim çekti12:30 ilk öğün
Bugün canım iki dilim tost çekti, oğluş da aşırı huysuzzz doktordan sonra, canım tatlı istiyo
Eki Görüntüle 3476885
Afiyet olsun canoÖğlen 12//
İki az yağda yumurta
Üç dilim kızarmış tam b.ekmegi
İki çay kaşığı ekşi marmelat
Domates salatalık
Avuç içi kadar cecil peyniri
Çay şekersiz
Ara bir avuç fındık iki üç çubuk kraker
Akşam 18.30//
İki yemek kaşığı yoğurtlu semizotu
5kofte yağsız airfryer da
Bir kase salata yedim
Ooo afiyet olsun olsa da yesekSelamlar. Bugün öğlen yemeği ile başladım yemeye. Et döner vardı. Yanında cacık ve pirinç pilavı yedim. 4 yemek kaşığı kadar da muhallebi benzeri bir tatlı yedim. Yemesem iyiydi ama ilk günden zorlamadımakşam yemeği yemeyeceğim. Activia probiyotikli shake içiyorum.
Yemek yapmayı hiç sevmiyorum ya. Evde 7/24 aşçım olsa ben sürekli fit tarifler salatalar falan yerim. Ama hem vaktim yok hem sevmiyorum hem üşengecim.Ooo afiyet olsun olsa da yesekBen yemek yapamadim bugün
Kolaylıklar diliyorumevet canim yorgunluktan mahv oldum valla şimdi telefonu elime aldim hala tam bitmiş deģil
Valla cogu sey yasak listeyi atarım her hafta güncelliyorOh ne güzel devami gelir inşallahneler yaptin diyetisyenin neler önerdi?
Ben seviyorum ama hergün hergün bıkıyor ya insan yapmazsam oğlum beni yer amaYemek yapmayı hiç sevmiyorum ya. Evde 7/24 aşçım olsa ben sürekli fit tarifler salatalar falan yerim. Ama hem vaktim yok hem sevmiyorum hem üşengecim.
aminn aminn tencerem cümlemizinİyi erimeler kankalar yedikleriniz kas olsun yağlarınız enerji olsun amin.
Sagol canimKolaylıklar diliyorum
Valla cogu sey yasak listeyi atarım her hafta güncelliyor
Zalimm diyetisyenlerrYasaksız verilmiyor
Afiyet olsun yine döktürmüşsun17:00 ikinci öğün
Pestolu kabaklı gnocchi
Tavuk but
Brokoli
Yoğurt
Bugün yarın eşim yok spor yalan oldu maalesef, çarşamba günü devam edeceğim artık. Bu yemeğin üzerine kakaolu helva yedimmm, ben ve tatlı krizlerim
Eki Görüntüle 3476991
teşekkür ederimAfiyet olsun yine döktürmüşsun
Abim pizzayla geldi biliyordu taşınıyoruz ölüyoruz yorgunluktan birtanecik yedim.Bitik haldeyim ya bacaklarim belim pertt bir bitmedi arkadaş ya ben bittim iş bitmediiteşekkür ederim