- 30 Aralık 2022
- 2.986
- 12.045
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.521
hayr olsun da canım kötü birşey değildir inşallah özel değilse belki düzeltilebilir terapi ile filanOlsun ya hakkımızda hayırlısı buymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayr olsun da canım kötü birşey değildir inşallah özel değilse belki düzeltilebilir terapi ile filanOlsun ya hakkımızda hayırlısı buymuş
Valla bizimki terapi ye gitse adam işi bırakır der git boşan kurtul o derecedeyiz .hayr olsun da canım kötü birşey değildir inşallah özel değilse belki düzeltilebilir terapi ile filan
Amin canım inşallahSağol canim benimŞimdilik kiradayiz ama kendi evimizede yerleşmek nasip olur inşallah
Bende öyle yapıyorum canım. Evde ne pistiyse onu yiyorum. Porsiyon azaltıp, ekmeği kestim. Birde erken bitiriyorum yeme işini. Çok farketti. Sürdürülebilir olması önemli benim için. Sürekli kendime bir şey yapamam.Canım ben hala yerleşmeye çalışıyorum Allah ne verdiyse bulup yiyorumsabah peynir yedim çay falan içtim kahvaltiya.Ben zaten evde ne pişirsem ondan yiyorum oglum ve bebegimle kendime özel birşeyler yapamiyorum vakit kalmıyor.
Afiyet olsunSelamlarr
12:00 ilk öğün
Mantarlı ıspanaklı yumurta
Domates
Zeytin
Tost ekmeği üzerine ricotta ve avokado
Eki Görüntüle 3477171
Evet ya yetiştiremiyorumBende öyle yapıyorum canım. Evde ne pistiyse onu yiyorum. Porsiyon azaltıp, ekmeği kestim. Birde erken bitiriyorum yeme işini. Çok farketti. Sürdürülebilir olması önemli benim için. Sürekli kendime bir şey yapamam.
Umarım istedigin kiloya inersinMerhaba bugün yulaf tostunu denedim gayet lezzetli oldu.Ben karbonhidratı azalttım protein yiyorum.kisi ağırlığına göre protein almaliymis ki kas erimesi olmasın.her kg için 1 gram ben 81.40 kg yum 80 Gr almam gerekmiş.aksam yemeği tavuk köfte ya et yanında ise bir kase yoğurt ara öğünde badem fındık ya da ceviz ile bir porsiyon meyve ile gunu kapatiyorum.gecen hafta sonu regl olmama rağmen tartıda 81.40 gördüm bakalım haftaya ne olacak,
Ay canim çektimeyveden çok birşey olmaz ya yeAra öğünü abarttım, akşama az yicem, umarım
Sütle pişmiş yulaf
Muz
Yaban mersini
Donmuş frambuaz
Eki Görüntüle 3477225
Selam sizde ayni şekikde aktif olursaniz katıla bilirsiniz tabiSelamlar en aktif grup burası sanirim ben de katılabilir miyim
2 gündür çok zorlanıyorum ya bebişle, aşı olur olmaz hemen huyu değişti eşim de iki gün yok aksi gibi, çok bitiğim dünden beri sürekli canım tatlı çekiyor uykusuzum yorgunum yiyip yatasım geliyor yarın tartı günü olmasa nutella kaşıklardım vallaAy canim çektimeyveden çok birşey olmaz ya ye
Bir kaşıktan birṣ̌ey olmaz ya canin çok çekiyorsa ye sonra bir anda yersen durduramazsin kendiniama bir kaşık devamini getirme2 gündür çok zorlanıyorum ya bebişle, aşı olur olmaz hemen huyu değişti eşim de iki gün yok aksi gibi, çok bitiğim dünden beri sürekli canım tatlı çekiyor uykusuzum yorgunum yiyip yatasım geliyor yarın tartı günü olmasa nutella kaşıklardım valla
Başlarsam duramam ben huyum kurusun evet canım yarın, korkuyorumBir kaşıktan birṣ̌ey olmaz ya canin çok çekiyorsa ye sonra bir anda yersen durduramazsin kendiniama bir kaşık devamini getirme
Tarti günü dimi yarin ay taşınma telaşından unutmuşum
Ya sen nisan anneleri grubundaydin değil miSelam sizde ayni şekikde aktif olursaniz katıla bilirsiniz tabi
Zorla kendimi durduruyorumBaşlarsam duramam ben huyum kurusun evet canım yarın, korkuyorum
Evett sende nisan annelerindenmisin?Ya sen nisan anneleri grubundaydin değil mi