- 18 Ağustos 2022
- 2.928
- 9.047
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.541
Olsun gelecek hafta daha iyi olur, ben de çok bi fark beklemiyorum her gün tartılıyorum zaten verememişim pekZorla kendimi durduruyorum
Ben bu hafta baya sorunlar yaşadim çokta birşey degişmemiştir bende
Evet darbe günü hesabım silindi aghsjdjdEvett sende nisan annelerindenmisin?
Katilmak istiyorsan ilk sayfaya önce bir bak sonra istersen söyle eklerimEvet darbe günü hesabım silindi aghsjdjd
kız ilk sayfaya bi bakim dedim bendeKatilmak istiyorsan ilk sayfaya önce bir bak sonra istersen söyle eklerim
Tamamdir canım boy kiloyu şimdi mi söyleyeyim yoksa yarın miKatilmak istiyorsan ilk sayfaya önce bir bak sonra istersen söyle eklerim
hee aşkoo benim hedef 50 bu aradaKatilmak istiyorsan ilk sayfaya önce bir bak sonra istersen söyle eklerim
Acces istedigi kiloya indi tabi bizi şutladi napakkız ilk sayfaya bi bakim dedim bendeaccessdenied şuanlık yoğun sanıyordum grubu sna devretmiş ya diğer gruplara fink fink gezi cevap yazıyor ama buraya uğramıyor ahahahah seni gidi senii
Söyle yazayim fark etmezTamamdir canım boy kiloyu şimdi mi söyleyeyim yoksa yarın mi
Bir tabakta bana yolla
Afiyet olsunn yarına hazırmıyız?Merhaba,
Sabah kahvaltısı yok
Öğlen 4 adet kuru köfte ve baharatla sotelenmiş yarım patates
Aysberg ve havuç salatası
3 yemek kaşığı yoğurt
25gr kadar da dondurma yedim
Şimdi kabak çekirdeği yiyorum.
Değilim çünkü sadece 1 gündür dikkat ediyorumAfiyet olsunn yarına hazırmıyız?ben degilimde
seni yazdim ki zaten çoktanhee aşkoo benim hedef 50 bu arada
O ne ara zayıfladı ya, en son kebapları götürüyorduAcces istedigi kiloya indi tabi bizi şutladi napakbiz daha ulaşamadık sizde ulaşınca gidersiniz vefasızlarrr
Grubumuz yine formunda maşallahDeğilim çünkü sadece 1 gündür dikkat ediyorum
Yeni geldim ama zaten aaaGrubumuz yine formunda maşallah
Bilmiyorum valla biz Türkiyeye döndü diye kilo alır dedik kadın hedefe ulaşıp gittiO ne ara zayıfladı ya, en son kebapları götürüyordu
Zayiflamaz dediklerimiz zayifladi biz veremedik utanalim bizYeni geldim ama zaten aaa