- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Ablacığııım hoş geldinnYaz kızım, 2 kilo versem tamamdırama ben her gün ne yedim ne kadar verdim yazamam ki
Eki Görüntüle 3437431
Seni biz burda cig cig yeriz ama ben sana diyimYaz kızım, 2 kilo versem tamamdırama ben her gün ne yedim ne kadar verdim yazamam ki
Eki Görüntüle 3437431
Minigin g.t gobek : ee biz kalkalım o zamanAblacığııım hoş geldinn
accessdenied aşkım sen de grubun adını zayıflar kilo veriyor yap istersen yavaştan
Aynen inşallah whatsapp vs de toplanırizTüm profil mesajı muhabbeti sevenler buraya gelmiş. Sanki duvarda sohbet ediyorum gibi
Ablacığııım hoş geldinn
accessdenied aşkım sen de grubun adını zayıflar kilo veriyor yap istersen yavaştan
Seni biz burda cig cig yeriz ama ben sana diyim
Yok aşkım bizim grubun adı united colors of benetton her kilo da insan var ama kilo vermek isteyen zayıf insanların da hor görülmediiği bir yerMinigin g.t gobek : ee biz kalkalım o zaman
Ablacığııım gitmeee bizim grupta herkes zayıf ya da normal ama kendini şişko sanıyo da ondan dedimOrta yaşlı menopozlu bir kadını taşlayacaksınız neredeyse, mikrogram diyorlar, bu ne diyolla
Halbuse morEl motivasyon olsun diye gelmiş idim, kendi pigme dünyama çekiliyorum hoçça kalın
Gitme vallahi darilirimOrta yaşlı menopozlu bir kadını taşlayacaksınız neredeyse, mikrogram diyorlar, bu ne diyolla
Halbuse morEl motivasyon olsun diye gelmiş idim, kendi pigme dünyama çekiliyorum hoçça kalın
Ablacığııım gitmeee bizim grupta herkes zayıf ya da normal ama kendini şişko sanıyo da ondan dedim
Baktım topiği açan accessdenied yani yabancı değil, yazanlar da yabancı değil balıklama atladımGitme vallahi darilirim
56 57 hep oldugum kilolar o yüzden bu yeni kiloya alışamadımben zaten 55 olsam çökerimReis manyakmisin aynıyız yüzümüz çöker 62 yeter yada sikislasma hareketiInfinite Soul
Abla senin boy kaç?Yemek yemiyormusun 49 neYaz kızım, 2 kilo versem tamamdırama ben her gün ne yedim ne kadar verdim yazamam ki
Eki Görüntüle 3437431
Uzunlar bu cücelere karşı birlik olalim 1.70 kim varDaha kaç uzun insanlar grubu işgal edecek aceba sorabilir miyim?
1,5 metreAbla senin boy kaç?Yemek yemiyormusun 49 ne
Paylaşdığınız resimde uzun görünüyordunuz ben azı 1.70 varsınız sandım1,5 metre
Hoş geldiniz grubumuzun başkanı gelsin hemen yönlendirelim boy kaçbeni de yazın 65,7 kg ile geliyorum hedefim 2 haftada 60 olmak şimdilik
1.72 ben varım da nasıl birlik olacağız anlamadım 50li rakamlar telaffuz ediyorsun senUzunlar bu cücelere karşı birlik olalim 1.70 kim var