- Konu Sahibi Infinite Soul
gördüğümüz Max. Kiloyu söylemiyoruz. Ben orda da ilk sırada olabilirimBen de 77’yi görmüştüm, 65’e kadar düştüm. Sonra yine kilo aldım işte 68’im.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gördüğümüz Max. Kiloyu söylemiyoruz. Ben orda da ilk sırada olabilirimBen de 77’yi görmüştüm, 65’e kadar düştüm. Sonra yine kilo aldım işte 68’im.
Daha kaç uzun insanlar grubu işgal edecek aceba sorabilir miyim?Hoşgeldin aşkooom accessi etiketleyip boy kilo hedef yaz başla
Ben de gelmek istemedim ozaman 62 de ortaklasalimSen 64le niye geldin o zaman bebe?
170 boyunda bi insan 64 kilo iken bizim gibi acı çekiyor mu hep merak etmişimdir.Ben de gelmek istemedim ozaman 62 de ortaklasalim
Şaka mı bu aynı boya ben 60 sen 49 Mune şuvan kırdın kalbimi bi miktar hedefe kaç yazam 30 muYaz kızım, 2 kilo versem tamamdır ama ben her gün ne yedim ne kadar verdim yazamam ki
Eki Görüntüle 3437431
Haftada 1 tartılıp kaç mikrogram verdiğini yazman yeterli çünkü o kiloyla biraz yavaş gidebilir ndndj aynı boyda 11 kilo farkımız olduğu içinYaz kızım, 2 kilo versem tamamdır ama ben her gün ne yedim ne kadar verdim yazamam ki
Eki Görüntüle 3437431
Of dişim kamaşıyor buna bakarkenBoy:10 kilo:20 hedef:5Eki Görüntüle 3437432
MikrogramHaftada 1 tartılıp kaç mikrogram verdiğini yazman yeterli çünkü o kiloyla biraz yavaş gidebilir ndndj aynı boyda 11 kilo farkımız olduğu için
Yalniz cicek gel bacım burda bana yaz kaç kilosun boyun kaç Elifler ve cüceler olarak yarışıyoruz hangi takımdasın detay ver jdjdjdBenim duvarıma 500 kere "zayıflama şeysine beni de ekle" yazmış
Ben yüzüm cokmese 55 güzeldi ama birazda et olacak ya. Neyse 4 yıl önce 61.6 yka hamile kaldim 95 le doğurdum ve şuan 64 işte.170 boyunda bi insan 64 kilo iken bizim gibi acı çekiyor mu hep merak etmişimdir.
Profilime bakıp bu topicle zayıfladığımı sanmış hızını alamayıp 500 kere yazmış benceYalniz cicek gel bacım burda bana yaz kaç kilosun boyun kaç Elifler ve cüceler olarak yarışıyoruz hangi takımdasın detay ver jdjdjd
Ay hiç öyle deme ben karnımdan yağ aldırdım 3 sene önce ondan beri kilo karnıma değil gtüme gidiyo boyumda bi karış olduğu için alttan dobalak tuzluk gibiyimKilonun oranı çok onemli göbekten değil popom alsaydı sorun yoktu
Sen zayıflat onu bari ilgilenProfilime bakıp bu topicle zayıfladığımı sanmış hızını alamayıp 500 kere yazmış bence
Ben de göbekten alıyomKilonun oranı çok onemli göbekten değil popom alsaydı sorun yoktu
Mune abla konuya bizi üzmek için gelmiş valla 80 kilo olunca 40lıları aynı topicte görmek bi sarstıYaz kızım, 2 kilo versem tamamdır ama ben her gün ne yedim ne kadar verdim yazamam ki
Eki Görüntüle 3437431
Kiloooo ya öyle demeyin 1,5 metre kadınım, evlendiğimde 39 kiloydum 30 yılda 10 kilo almış olmak çok görünmese de menopoza gireli 1 yıl dolmak üzere, menopoz sonrası herkeşlerin ahı tutarsa insani olmayan duygularla yiyorum yemek kısıtlamam yok ama çay kahve vs içeceklerden şekeri kestim, tatlıya tam gaz devam ama fakat lakin yalnızMune bu ne
Aşkoom üzülme listeyi boy sırasına göre yaparısDaha kaç uzun insanlar grubu işgal edecek aceba sorabilir miyim?
Zaten senin gibiler hep böyle olur, biz de gece yatmadan önce salatalık yesek +1 kilo uyanırız yeni güne. Hiç şaşmaz.insani olmayan duygularla yiyorum yemek kısıtlamam yok