- 17 Şubat 2015
- 7.564
- 19.908
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.001
35 dk plank yapsam bir daha çay kaşığını bile kaldırmam ben20 dk hedefim ama 35 düşünemiyorum bildiğin felç oliyorsun çünkü 10 dk yapıp etkileri 10 saat süruyor
Hem Arnold Schwarzenegger hem de Kaliforniya valisi olsam 35 dakka duramam35 dk plank yapsam bir daha çay kaşığını bile kaldırmam ben
aa iiyiki doğdunn ama öğlen kes yee akşamki yediğin sana kalıyor erken yeyip üstüne spor et sana kalmasınSabah beri canım tatlı çekiyor ama yemedim bana aferin. Akşama pasta keserim doğumgünüm bugün, ondan yerim ama
Doğum günün kutlu olsunSabah beri canım tatlı çekiyor ama yemedim bana aferin. Akşama pasta keserim doğumgünüm bugün, ondan yerim ama
İyiki doğdun tüm güzellikler seninle olsunSabah beri canım tatlı çekiyor ama yemedim bana aferin. Akşama pasta keserim doğumgünüm bugün, ondan yerim ama
İyiki doğdun tüm güzellikler seninle olsun
Doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederimaa iiyiki doğdunn ama öğlen kes yee akşamki yediğin sana kalıyor erken yeyip üstüne spor et sana kalmasın
56 ya indim yeniden yetmez gerisi gelecek. Hedefi 53 e çekip bi kere daha gaza basmam lazım galibaGünaydın kızceler ne alemdesiniz sesiniz solugunuz çıkmıyorkesin göbekler almış başını gidiyordur
Oo süpermiş bende iyice zayıflicam su pcosu yenmem lazım56 ya indim yeniden yetmez gerisi gelecek. Hedefi 53 e çekip bi kere daha gaza basmam lazım galiba
YeneceksinOo süpermiş bende iyice zayıflicam su pcosu yenmem lazım
İnşallah bakalımYeneceksin
56 direncimi kırmak üzereyim esneme/sıkılaşmaya yönelik ilerliyorum.Pişt zayıfladınız mı ben 2 haftadır kardiyoyu abartinca 73 e düştümsiz daha durun
Bi bak hiç56 direncimi kırmak üzereyim esneme/sıkılaşmaya yönelik ilerliyorum.
çaktırmadan bakıp kaçıyor. planke falan tutarız diye galiba
çaktırmadan bakıp kaçıyor. planke falan tutarız diye galiba
Ara verdik herkes bir yerlere gitti toplanınca yeniden başlayacağızProcesses canım herkes dağıldı ya Bllossom accessdenied hele de ceza verenimiz niye iptal yaptı ki ben de bugün diyetisyene gittim 53.80 çıktım