- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.934
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.961
Nerdesin la sen kaç aydırPüüüü hayın kadınlar bensiz zayıflarsınız he.
Türkiye’de misin sen?Yok zayıflayamıyoruz anam durduk su kesintisi var diyehava çok sıcak annem spor yapamiik
Biraz gezintiye çıktımNerdesin la sen kaç aydır
Aha ben de aslanım hatta doğum günüm gelmiş sen yazınca farkettim hahshshjs 24 ü. Burcumun spor yetisini bilmiyorum ama vardır bilen biri aydınlatsın plsKoçum ve koç burcuyum bizde yapamamak olmaz sonuna kadar zorlamak olur bildiğin asker disipliniyleyoga hocam da koç burcu onun sayesinde başladı bu plank serüveni bir gün geldi ve siz 5dk plank yapabilirsiniz yatın dedi yatış o yatış plank aslında birazda kafa işi.
Ah yavrimo titreyen keşkül gibi bir şey bendeki havvshssjPlank ne ki tahta gibi bişey mi(konuyla alakam)
Geldim, sen?Türkiye’de misin sen?
Ben gelmeyeceğim bu sene annemler geldi. Neyse sabote etmeyeyim zayıflama topiğiniGeldim, sen?
Et kız şu an zayıflamıyos nxnxnBen gelmeyeceğim bu sene annemler geldi. Neyse sabote etmeyeyim zayıflama topiğini
Aynen mecbur koşacaz iki gündür babaannesi deydi baya yorulmuş kafayı yastığa koyduğu gibi uyudu garibimPeşinden ayrılabileceğini sandığın masumluğundan öperim peşinden koşarsın artık hdvshsjal yanında hatta
Aşkım ne sabotesi kajajwjwjBen gelmeyeceğim bu sene annemler geldi. Neyse sabote etmeyeyim zayıflama topiğini
Beni de al o zaman göt göbek aldı başını gidiyorEt kız şu an zayıflamıyos nxnxn
Yoksa kesin yapardım dimiYok zayıflayamıyoruz anam durduk su kesintisi var diyehava çok sıcak annem spor yapamiik
Ooo aslan aslanda iyidir bu konularda ateş burcusun sonuçta benim gibiAha ben de aslanım hatta doğum günüm gelmiş sen yazınca farkettim hahshshjs 24 ü. Burcumun spor yetisini bilmiyorum ama vardır bilen biri aydınlatsın pls
Ah yavrimo titreyen keşkül gibi bir şey bendeki havvshssj
SennnnnnnBeni de al o zaman göt göbek aldı başını gidiyor
3 5 miPlankı buldum arkadaşlar benim önce o pozisyonda yığılmadan durmayı becermem lazım 3 ü 5 I boşverin
Benim de kovaya aslan hiç götümü kaldırasım yokOoo aslan aslanda iyidir bu konularda ateş burcusun sonuçta benim gibi
Yok bu anlamıyor beni3 5 mi13dk demek istedin galiba
Yeminle bak. Götüm tekne gibi çıktı. Millet yazın kilo verir ben kilo alıyorumSennnnnnnvalla inanmam tamam kız çogzel eğleniyor daha çok zayfıflayamadık. Bi Mune mezun oldu gitti biraz daha kalsa 30 lara düşecek diye korktu Mune idolümüz oldun
Kova umursamazlığındandır oBenim de kovaya aslan hiç götümü kaldırasım yok