- 30 Aralık 2022
- 2.990
- 12.068
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.021
Kiz ne hedefii diyetisyen dur artuk yeter korumada kald dedi vücut yağı sınırdaymis biraz daha az olsa sınırın altında olacaksın dedi kas ve su oranı da çok iyi dedi işte şimdi bakalım belki ben ısrarcı oldum biraz belki 52olurum diye devam ediyorum şimdilikAra verdik herkes bir yerlere gitti toplanınca yeniden başlayacağızsen güzel ilerlemişsin tebrik ederim, hedef kaç?
Vucudun özellikle kadın vucudunun yağa ihtiyacı var yapmayın dr dan daha iyi bilemezsiniz dimi ayrıca yağsız vucut iyi birşey değilKiz ne hedefii diyetisyen dur artuk yeter korumada kald dedi vücut yağı sınırdaymis biraz daha az olsa sınırın altında olacaksın dedi kas ve su oranı da çok iyi dedi işte şimdi bakalım belki ben ısrarcı oldum biraz belki 52olurum diye devam ediyorum şimdilik
Zaten sınırda dedi ama mükemmel oranlar dedi su filan çok iyi çıktı 3aydir 3lt altına düşünüyorum demiştim dojtora da zaten bu ayarda da giderim ekstra aç kalmıyorum ki sağlıklı protein karbonhidrat dengesini koruyarak sebzeli salatalı güzelce öğünlerimi tüketip sporumu yapıyorum zaten normal olanı yapıyorum yaniVucudun özellikle kadın vucudunun yağa ihtiyacı var yapmayın dr dan daha iyi bilemezsiniz dimi ayrıca yağsız vucut iyi birşey değil
Derde bak hzhshshak doktora gitsem bana da aynısı söylese mutlu olurum ne güzelKiz ne hedefii diyetisyen dur artuk yeter korumada kald dedi vücut yağı sınırdaymis biraz daha az olsa sınırın altında olacaksın dedi kas ve su oranı da çok iyi dedi işte şimdi bakalım belki ben ısrarcı oldum biraz belki 52olurum diye devam ediyorum şimdilik
Ya unutuyorum buraya bakmayı ben aynı kiloda kaldım çabada sarf etmedim shsjjxjd bi kaç gün kaçamak yapıcam ondan sonra devamkeProcesses canım herkes dağıldı ya Bllossom accessdenied hele de ceza verenimiz niye iptal yaptı ki ben de bugün diyetisyene gittim 53.80 çıktım
Banada dr böyle dedi ama inat ettim 53 e incemZaten sınırda dedi ama mükemmel oranlar dedi su filan çok iyi çıktı 3aydir 3lt altına düşünüyorum demiştim dojtora da zaten bu ayarda da giderim ekstra aç kalmıyorum ki sağlıklı protein karbonhidrat dengesini koruyarak sebzeli salatalı güzelce öğünlerimi tüketip sporumu yapıyorum zaten normal olanı yapıyorum yani
Yov sen nerdassın nerdaMerhebaa hanımlar canımlar nasılsınız cezacınız geri döndü
Depresif Penguen ailurophile Margaret Hale
Geldim lokumum geldimm memleketde telefona zaman bulamıyorum ki ama özledim sizleri gireyim dedim şehire dönünce eski aktifligime dönerim artıkYov sen nerdassın nerda
Hoşgeldin beybiMerhebaa hanımlar canımlar nasılsınız cezacınız geri döndü
Hoşbuldum canımHoşgeldin beybiben de tatilden yeni döndüm, prenses modum kapandı evi toparlıyorum
kız niye üyelik iptali yaptın gözyaşım pıt oldu iptali görünceMerhebaa hanımlar canımlar nasılsınız cezacınız geri döndü
Hoş geldin zaten grup eylüle kadar kapalıMerhebaa hanımlar canımlar nasılsınız cezacınız geri döndü
Zaten giremiyodum o yüzden yaptım sonra bir anda giresim geldi özledim bu ortamikız niye üyelik iptali yaptın gözyaşım pıt oldu iptali görünce
Haberim varHoş geldin zaten grup eylüle kadar kapalı
kaç kilo döndün anacığının yanından de bakayım heleHaberim varyine yeniden başlar artık herkes