- 15 Şubat 2013
- 24.402
- 91.931
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.981
Kova umursamazlığındandır ohiç birşeyi kafaya takmamanızdan kızlar şu yazın herseyi bırakıp nede olsa eylûlde baslariz olayı nedir ya yapmayın gözünüzü seveyim
Yumurta iyidir proteinben asfaltta yumurta pişirme deneyleri yapcam bu yaz
Bibi spor koçumuz olcan mı lanYumurta iyidir proteinyenur
İşte bu grubu zıpkın gibi ayağa dikecek kuvvetKova umursamazlığındandır ohiç birşeyi kafaya takmamanızdan kızlar şu yazın herseyi bırakıp nede olsa eylûlde baslariz olayı nedir ya yapmayın gözünüzü seveyim
Scarağzımıza valla kırbaç mırbaçİşte bu grubu zıpkın gibi ayağa dikecek kuvvet
bu gruptan bi çıkıcaz (3 vakte kadar) herkes spor bağımlısı olacak.
Vur kırbacı bibi sana da kas olsun
Böyle gel bana canımı ye 35 dk plankla gelme benim jöleli göbeemeŞunu unutmayın 1 0 dan büyüktür tek birşey bile yapmak hiç birşey yapmamaktan iyidir
Sen bana bakma bu dediğimi uygula misal haftada 1 spor mu yaptın artıdasın hiç yapmamaktan iyidirBöyle gel bana canımı ye 35 dk plankla gelme benim jöleli göbeeme
Gel bizi öğret reyiz uç de uçalım koş de koşalımSen bana bakma bu dediğimi uygula misal haftada 1 spor mu yaptın artıdasın hiç yapmamaktan iyidir
35 dakika plank yapsan önünde saygıyla eğilirim sen parmağını 35 saniye kıpırdatmıyorsun ki 35 dakika plankBöyle gel bana canımı ye 35 dk plankla gelme benim jöleli göbeeme
Plankın ne olduğunu şimdi öğrendim zaten35 dakika plank yapsan önünde saygıyla eğilirim sen parmağını 35 saniye kıpırdatmıyorsun ki 35 dakika plank
Sen ve spor duy da inanma, yiyerek zayıflama yattığın yerden vücut sıkılaştırma tekniği olan varsa 1 numaralı takipçisi olursun ama bibibella’nın spor kampı ı-ıh sana göre değil
Yapma gözünü sevem hemi de sen uçacaqsanGel bizi öğret reyiz uç de uçalım koş de koşalım
Mecazi olarakYapma gözünü sevem hemi de sen uçacaqsan
Heh şöyleeee seni biliyorum ya, Fransa serinliğinde dahi yürümedin doğru dürüstMecazi olarak
HahahhshshshzhdvsHeh şöyleeee seni biliyorum ya, Fransa serinliğinde dahi yürümedin doğru dürüstsenin spor yapman için benim seni sırtıma alıp 10 bin adım atmam lazım, sonra kollarını bacaklarını benim indirip kaldırmam lazım hahahahahhahahaha ayyy gülme geldi bizi o halde düşündüm de hahahahahaa
Senin kendini spor yapmış sayacağın kesin, bir de öldüm bittim diye anlatırsın topikteHahahhshshshzhdvsÖyle yapınca spor yapmış sayılıyorsam deneyelim mi
Yenidoğanlara jimnastik yaptırırlar ya bana öyle şeyler lazımSenin kendini spor yapmış sayacağın kesin, bir de öldüm bittim diye anlatırsın topiktedüşünsene 3’er setten kol bacak egzersizi yaptırıyorum sana, sen yorgunluktan pert
Yenidoğanlara jimnastik yaptırırlar ya bana öyle şeyler lazım
35 dk plank yapmaktansa Fransa’dan Türkiye’ye yayan gelmeyi tercih edersin aşkımPlankın ne olduğunu şimdi öğrendim zatenBen öyle duramam ambulanssız hdhdhs
20 dk hedefim ama 35 düşünemiyorum bildiğin felç oliyorsun çünkü 10 dk yapıp etkileri 10 saat süruyor35 dk plank yapmaktansa Fransa’dan Türkiye’ye yayan gelmeyi tercih edersin aşkımsana garanti ediyorum bunu