- 20 Ocak 2010
- 45.215
- 153.077
- 43
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.941
Her gün gelip sizle uğraşicam spor spor diye başınızın etini yicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla çocukla beraber bu sıcakta dışarı çıkmıyor ben yürüyo muyum onun peşinden mı gidiyorum Allah bilir bisiklet alalım ona öyle baslicam her akşam yürüyüşeBin derece havada ben spora gidiyorsam size rahat yok aslanım bundan sonra
Benim plank 1 dakika her yerimden ter akıyor burpee desen zaman bükülüyor benim evrenimde geçen 5 dakika normal zamandaki 5 saniyeye eş.43 yaşındayım demişmiydim kondisyonum fenaaa hocalar bile nazar ediyorlar bana
File upload & sharing. Send large photos and videos. Online cloud storage.
File upload & sharing. Cloud file storage. Store, Share, Send or Sell your files, photos, videos, music and docs. Free signup.files.fm
Beni ye en çok bxbxhHer gün gelip sizle uğraşicam spor spor diye başınızın etini yicem
Zctık bcbxbhBin derece havada ben spora gidiyorsam size rahat yok aslanım bundan sonra
Peşinden ayrılabileceğini sandığın masumluğundan öperim peşinden koşarsın artık hdvshsjal yanında hattaValla çocukla beraber bu sıcakta dışarı çıkmıyor ben yürüyo muyum onun peşinden mı gidiyorum Allah bilir bisiklet alalım ona öyle baslicam her akşam yürüyüşe
Mune 1, bibi 2, sen naptın evlat kendineBeni ye en çok bxbxh
Oo cok yaptım burpee de ama artik pek grup derslerine girmiyorum karın dersleri ve cycle hariç şimdi fav hareketim hiptrust 140 da yaptim ama 120 den devam ediyorumBenim plank 1 dakika her yerimden ter akıyor burpee desen zaman bükülüyor benim evrenimde geçen 5 dakika normal zamandaki 5 saniyeye eş.
Almış 49 kilo kadını hadi ben 75 kiloyum buraya yakışırımda mune nedir allasenMune 1, bibi 2, sen naptın evlat kendine
O bizim ütopyamız ona bakıp öyle olmaya çalışırken yarı yolda bi yere yetişsek bile kar kardır. Sen de güç ütopyamız senin gibi olma yolunda 3 dakka planke Erişsek iyi.Almış 49 kilo kadını hadi ben 75 kiloyum buraya yakışırımda mune nedir allasen
3dk plank mı kız kusurum ondan fazlaO bizim ütopyamız ona bakıp öyle olmaya çalışırken yarı yolda bi yere yetişsek bile kar kardır. Sen de güç ütopyamız senin gibi olma yolunda 3 dakka planke Erişsek iyi.
Kaçtı.Beni ye en çok bxbxh
Ez bizi ama bezdirme biraz şevke getir olur tabi koçusunuz de (ben 1 dakkada k.çımdan ter atıyorum 3 çok henüz)3dk plank mı kız kusurum ondan fazla
Koçum ve koç burcuyum bizde yapamamak olmaz sonuna kadar zorlamak olur bildiğin asker disipliniyle yoga hocam da koç burcu onun sayesinde başladı bu plank serüveni bir gün geldi ve siz 5dk plank yapabilirsiniz yatın dedi yatış o yatış plank aslında birazda kafa işi.Ez bizi ama bezdirme biraz şevke getir olur tabi koçusunuz de (ben 1 dakkada k.çımdan ter atıyorum 3 çok henüz)
Terbiyesis Jcjxjcj3dk plank mı kız kusurum ondan fazla
Plank ne ki tahta gibi bişey mi (konuyla alakam)Ez bizi ama bezdirme biraz şevke getir olur tabi koçusunuz de (ben 1 dakkada k.çımdan ter atıyorum 3 çok henüz)
Yok zayıflayamıyoruz anam durduk su kesintisi var diye hava çok sıcak annem spor yapamiikPüüüü hayın kadınlar bensiz zayıflarsınız he.