- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.958
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.681
Allah herkese böyle hayırlı diyet torpilleri nasip etsinYaaa bak aklımda bir şey vardi izmirdeyken yenilecek diye düşünüyordum. Nasıl unuttum iki gözümün çiçeğini. Gidem de yiyem
Hahah ben kilo vermek istemiyorum kiLütfen sizi de buraya alalım, gıcık ederek kilo verdirme tekniğimi üzerinizde uygulamak isterim, en keyif aldığım aktivite gıcık etmek
Amman kuzucum yerken yanında durma, ekmek arası döner yapar seni :))) bence de yerinde görmen iyi olur senin kilo tahminin benden fazla olur gibi sanki galiba
Çizgini sevsinler, hafiften kalın şahane bir çizginiz var hanımefendi
Gittim gideli herkess zıvanadan çıkmış herkesssYaaa bak aklımda bir şey vardi izmirdeyken yenilecek diye düşünüyordum. Nasıl unuttum iki gözümün çiçeğini. Gidem de yiyem
Ben yine de kilomu korumaya direniyorum. Bunlar benden beter çıktı.Gittim gideli herkess zıvanadan çıkmış herkesss
Y’a bi kaç hafta sadece beBen yine de kilomu korumaya direniyorum. Bunlar benden beter çıktı.
Sen bir de Antep’tesin anam bunlar orada olsa yemin ederim herkes ağır yaşamlarBen yine de kilomu korumaya direniyorum. Bunlar benden beter çıktı.
Dur güncelleme yapam hxjxjjxaccessdenied Benim kilomu niye güncellemiyorsun, iki haftadır 65lerdeyim. Saldık dediysek o kadar da değil.
Ben köydeydim bir de. Köy=Kaynanamın yemekleri+akşam çayla yenen tatlılar+kebap partileriSen bir de Antep’tesin anam bunlar orada olsa yemin ederim herkes ağır yaşamlar
Antep ya da Hataya gidiyo yaşıyo falan olsam var yaSen bir de Antep’tesin anam bunlar orada olsa yemin ederim herkes ağır yaşamlar
Ohhhh vallahi helal olsun sana bir de accesime bakBen köydeydim bir de. Köy=Kaynanamın yemekleri+akşam çayla yenen tatlılar+kebap partileri
Hayali bile heyecanlandırdıAntep ya da Hataya gidiyo yaşıyo falan olsam var yaoha düşünemedim hcjxj
Ağzımın suyunu sildim künefedir katmerdirOhhhh vallahi helal olsun sana bir de accesime bak
Hayali bile heyecanlandırdı
Kızım o alışmıştır artık içli köfteye fındık lahmacuna tükürüğünü atmıyordurOhhhh vallahi helal olsun sana bir de accesime bak
Hayali bile heyecanlandırdı
Ama orada muazzam bir mahalle baskısı var “ye ye ye ye” diyeKızım o alışmıştır artık içli köfteye fındık lahmacuna tükürüğünü atmıyordur
ayyy ben olsam orada sanırım yiyip yiyip dönünce devam ederdim diyete bee kebap partisii dediğinde eridim orda haahahhaBen köydeydim bir de. Köy=Kaynanamın yemekleri+akşam çayla yenen tatlılar+kebap partileri
Direnemiyorum zaten dönünce birkaç gün az yiyorum.Ama orada muazzam bir mahalle baskısı var “ye ye ye ye” diyeona direnmek büyük başarı istemesen de yediriyorlar çünkü
diyete spora dikkat beybiliboylar aman diyim, iygeceler
Ben baba evindeyim sarmalar börekler arpa şehriye salatası browni derken diyet gittiProcesses kız herkes gitti Bllossom accessdenied diğer gruptaki tüm arkadaşlar sesi çıkmıyor kimsenin