- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.701
Hepinizin bana laf edip benim en çok zayiflsmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hava 82 derece sen de 53 kilosunRegl olcam sisim Eki Görüntüle 3451757
Mune MuhittinKızlar kızlar huu kim kaldı grubumuzda diyete devam eden bir yazında devam edenleri sorayım sürekli
Kız sus sende yazmiyon arada menü atıyordun ne güzelHerkes tatile kactı grup dagıldı ahahsj
Ben bilerek tatili Ağustosun son haftasına saklıyorum asgacafaxagsfffafKız sus sende yazmiyon arada menü atıyordun ne güzel
Şehir dışındayım ama bırakmadım direne direne sıkılaşacağızProcesses kız herkes gitti Bllossom accessdenied diğer gruptaki tüm arkadaşlar sesi çıkmıyor kimsenin
Dikkat ediyorum bi bıkkınlık geldi sadece o kadarKız sus sende yazmiyon arada menü atıyordun ne güzel
Biz değiliz bdbxbxn şaka şaka et tabiiBen de diyet sürecinde yım eşlik edebilir miyim kızlar size
Mune var ona verebilirsin64 kiloydum 1 hafta once Çarşamba tartilacagim. Yaklaşık 2 haftadır dikkat ediyorum...
Basen ihtiyacı olan varsa düşünmeden verebilrim
Canım benim tüm topiğin kilosunu basenini göbeğini yükle bana da rahatla bari kol bacak sarkması, yüzde kırışıklık, çatlaklar alınır, buldunuz beni yükleyin yükleyebildiğiniz kadarMune var ona verebilirsin
Napalım en fit sensinCanım benim tüm topiğin kilosunu basenini göbeğini yükle bana da rahatla bari kol bacak sarkması, yüzde kırışıklık, çatlaklar alınır, buldunuz beni yükleyin yükleyebildiğiniz kadar
Sen laaaap laaaap ye, otur yat hava soğuk de yürüme, sıcak de yürüme, sonra in fit sinsinhareket ediyoruz herhalde değil mi? Bugün sıcağın göbeğinde saat 1’de az sonra gelirim diye bir çıktım eve girdiğimde 3,5’duNapalım en fit sensin
Elleri dert görmesin 2 saat 50 derece sıcakta yürümeyen de zaten ne bileyimSen laaaap laaaap ye, otur yat hava soğuk de yürüme, sıcak de yürüme, sonra in fit sinsinhareket ediyoruz herhalde değil mi? Bugün sıcağın göbeğinde saat 1’de az sonra gelirim diye bir çıktım eve girdiğimde 3,5’du
Yürürken kaptırmışım kendimi, eve geldim bir duş sonra bir uyku, uyandığımda adam evi süpürüyordu