- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.135
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.701
hava 82 derece sen de 53 kilosun
MuneKızlar kızlar huu kim kaldı grubumuzda diyete devam eden bir yazında devam edenleri sorayım sürekli
Kız sus sende yazmiyon arada menü atıyordun ne güzelHerkes tatile kactı grup dagıldı ahahsj
Ben bilerek tatili Ağustosun son haftasına saklıyorumKız sus sende yazmiyon arada menü atıyordun ne güzel
Şehir dışındayım ama bırakmadım direne direne sıkılaşacağızProcesses kız herkes gitti Bllossom accessdenied diğer gruptaki tüm arkadaşlar sesi çıkmıyor kimsenin
Dikkat ediyorum bi bıkkınlık geldi sadece o kadarKız sus sende yazmiyon arada menü atıyordun ne güzel
Biz değilizBen de diyet sürecinde yım eşlik edebilir miyim kızlar size
64 kiloydum 1 hafta once Çarşamba tartilacagim. Yaklaşık 2 haftadır dikkat ediyorum...
Basen ihtiyacı olan varsa düşünmeden verebilrim
Canım benim tüm topiğin kilosunu basenini göbeğini yükle bana da rahatla bari
Napalım en fit sensinCanım benim tüm topiğin kilosunu basenini göbeğini yükle bana da rahatla barikol bacak sarkması, yüzde kırışıklık, çatlaklar alınır, buldunuz beni yükleyin yükleyebildiğiniz kadar
Sen laaaap laaaap ye, otur yat hava soğuk de yürüme, sıcak de yürüme, sonra in fit sinsinNapalım en fit sensin
Elleri dert görmesinSen laaaap laaaap ye, otur yat hava soğuk de yürüme, sıcak de yürüme, sonra in fit sinsinhareket ediyoruz herhalde değil mi? Bugün sıcağın göbeğinde saat 1’de az sonra gelirim diye bir çıktım eve girdiğimde 3,5’du
Yürürken kaptırmışım kendimi, eve geldim bir duş sonra bir uyku, uyandığımda adam evi süpürüyordu