- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.948
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Çok ince belli sayılmam ama uzun bacaklı bi yapım varCüce değilsin bu durumda 60 kiloda bile fit olursun. Ama tabi vucudun şekilli mi? Biz cüceler şekilsiz vücutla kare oluyoruz uzun insan türleri dikdörtgen oluyor cok acı
2 dkcık sonra sileyimmCüce değilsin bu durumda 60 kiloda bile fit olursun. Ama tabi vucudun şekilli mi? Biz cüceler şekilsiz vücutla kare oluyoruz uzun insan türleri dikdörtgen oluyor cok acı
Gayet iyi görünüyorsun bi kac kiloya tamamsın2 dkcık sonra sileyimm
siz başlayın bi yerden ayak uydurayım sonra bi de benim bulduğumu yaparız. Evime gidince inceleyip güzel videolar atayım bu hafta evimde değilim
Bacım dövüş sporlarından kalan kol kası eriyince duba gibi kollarım oldu. İş yerinde bile bazen erkeklerden ufak tefek olanlar diyor bizden daha kaslı. Ee buda rahatsız ediyorGayet iyi görünüyorsun bi kac kiloya tamamsın
Aa box falan mı yapıyordun? Arada sen de dövebilirsin bizi köy meydanındaBacım dövüş sporlarından kalan kol kası eriyince duba gibi kollarım oldu. İş yerinde bile bazen erkeklerden ufak tefek olanlar diyor bizden daha kaslı. Ee buda rahatsız ediyor
Ben bir ara yaptım onu. Fit tarifler, aşırı dikkat ettim. Her gün spor. Bağımlılık resmen. Ama çocuk yoktu o zaman, baktım boldu. Çocuk ne yiyecek derdim yoktu. Şimdi aç kalmasın diye yemek yapıyorum, onu da ben yiyorum zatenKendine özel dürüm yapıyormuş. Burdaki topluluk yapmaz bence bunuProje iptal
Ben orta dünya zayıflıyor öneriyorumBaşlığı eğlenerek zayıfla öneriyorum
Kick boks yaptım bi kaç sene üstüne voleybol oynadımAa box falan mı yapıyordun? Arada sen de dövebilirsin bizi köy meydanında
Kız listeye gircen mi bu hafta?siz başlayın bi yerden ayak uydurayım sonra bi de benim bulduğumu yaparız. Evime gidince inceleyip güzel videolar atayım bu hafta evimde değilim
Çetin Çetintaş dinginliği beni yormasa ordan başlayalım derdim
Elflere karşı cüceler yarışıyor yapalım istersen ncncnxnBen orta dünya zayıflıyor öneriyorum
Anlamadı benHerkesss zayıflamaya uğraşıyor. Daha demin başka konu gördüm, akışa baktım şunu yedim bunu yedim gördüm
Zayıflama arkadaşı arıyorum diye konu gördüm. Profil mesajlarında da yediklerini yazanları gördüm. Herkesler diyette diyorumAnlamadı ben
Çilekler görsel amaçlıdır çıkarıcam yumurtanın içinden bcbcbxEki Görüntüle 3437348 Sanat şaheseri gibi yaptım lan bcncnxn