- 23 Aralık 2012
- 7.227
- 47.960
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Minik üstüne atlarım senin hazır hocaya da kızgınsın tam hırslanma zamanı.Bak benim nasıl biliyor musun yiyorum ya .sanki tencerede yada tabakta kalan yemeği yemeden olecekmisim gibi herseyi yemeliyim .diyelim yedim doydum üstüne tatlı niyetine birsey daha yemeliyim.
Sapyonun ekmeği kadar ekmek tikettiigmde sporsuz 1 ayda 10 kilo vermiştim .
Benimki hareketsizlikten değil çok yemekten. Ve yemek yemek çok zevkli geliyor vazgecemiyriim
Grupta kimse şişmam değil herkes kendini şişman sanıyo çaktırmaBunu sapyoya dedin sanki ben zaten şişmanım
Beni de görseler sorarlar kesinBana hamile misin diye sordular geçen hafta
Kız ne boyu, birkaç ayda 20 kilo veren kadını söylüyoruz. Bize 10 da yeter dedim, çünkü tablo öyle diyorBoy önemli boy
Çok şiştim dedim evde, neden anne diyor kızım. Çok yedim ondan dedim, anne belki bebek vardır burda diyoBeni de görseler sorarlar kesin
Olayı kalori açığı yaraması. Bunun için de spor şart. Aç kalmadan zayıflamak istiyorsak eğer tabi.Kız ne boyu, birkaç ayda 20 kilo veren kadını söylüyoruz. Bize 10 da yeter dedim, çünkü tablo öyle diyor
Kendine özel dürüm yapıyormuş. Burdaki topluluk yapmaz bence bunuOlayı kalori açığı yaraması. Bunun için de spor şart. Aç kalmadan zayıflamak istiyorsak eğer tabi.
1.66Ödemdir ödem gel yanımıza.Boyun kaçtı
Çocuk bile fark etdiyse durum ciddi demektirÇok şiştim dedim evde, neden anne diyor kızım. Çok yedim ondan dedim, anne belki bebek vardır burda diyo
Başlığı eğlenerek zayıfla öneriyorumDiğer diyet gruplarından buraya göç olacak ne kadar eğlendiğimizi gördüklerinde
Gönül ister ki 55 olayım ama nah olurum işte.. 58e düşmeye de razıyımBoyu da söyle bebekim bi de hayalinde ki kilo ncjxjx
Koç diyet listesi niye yapmıyon ben diyet yapmadim ne yesem diye pek bir fikrim yok internetde bakmam lazimDiğer diyet gruplarından buraya göç olacak ne kadar eğlendiğimizi gördüklerinde
Sabah öğlen akşam? Hangisi hangisiiiii?Koç diyet listesi niye yapmıyon ben diyet yapmadim ne yesem diye pek bir fikrim yok internetde bakmam lazim
Cüce değilsin bu durumda 60 kiloda bile fit olursun. Ama tabi vucudun şekilli mi? Biz cüceler şekilsiz vücutla kare oluyoruz uzun insan türleri dikdörtgen oluyor cok acı
Bizim grupta şişman yok herkes kendini cüce ve şişman sanıyo sadeceHayırlı olsun dünür.
Sapyo sen zayıfsın kizzz
Tamam kız 58 köy ilk hedefi yavaş yavaş gidicez kendimizi darmadan. Çok ağır yapınca fazlasıyla geri alınıyo tecrübeyle sabitGönül ister ki 55 olayım ama nah olurum işte.. 58e düşmeye de razıyım
Dünürüm hoş geldin bebeyimHayırlı olsun dünür.
Sapyo sen zayıfsın kizzz