- 15 Şubat 2013
- 24.375
- 91.777
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Biziz o arkadaşZayıflama arkadaşı arıyorum diye konu gördüm. Profil mesajlarında da yediklerini yazanları gördüm. Herkesler diyette diyorum
Çağıralım mı burayaBiziz o arkadaş
Çağır kız zayıflıyorum sen de gel çogzel deÇağıralım mı buraya
Nasil yaaaa koccaaaa kadinimWOMAN da elf miş çok kırıldım kandırılmış hissediyorum, bunca yıl hiç belli etmedi.
Bir tek ekmek eksik şöyle sıcak sıcak yiyicen yanında da tavşan kanı çayEki Görüntüle 3437348 Sanat şaheseri gibi yaptım lan bcncnxn
U uykusuzuykulu zayıflamak isteyen istekli bir ekip var burda, zayıflama koçu diyetisyeni her şeyi var. Gelmek ister misin?Çağır kız zayıflıyorum sen de gel çogzel de
Ben bile inandımU uykusuzuykulu zayıflamak isteyen istekli bir ekip var burda, zayıflama koçu diyetisyeni her şeyi var. Gelmek ister misin?
Peynir çok lezzetli gözüküyorEki Görüntüle 3437348 Sanat şaheseri gibi yaptım lan bcncnxn
Allam ne zaman profesyonele evrildik, her şey çok çabuk ilerliyor tek sıkıntı götüm hala yerinde nxnxnxjU uykusuzuykulu zayıflamak isteyen istekli bir ekip var burda, zayıflama koçu diyetisyeni her şeyi var. Gelmek ister misin?
Ahahaha ayyyy çilekleri çıkar bari, g.. kalkmadan olur oAllam ne zaman profesyonele evrildik, her şey çok çabuk ilerliyor tek sıkıntı götüm hala yerinde nxnxnxj
Fransa nın nimetleriPeynir çok lezzetli gözüküyor
Helal kız ben daha bir halt yapamadımYarım saat leslie mi yaptım. Öğlen yemeğim taze fasülye ve salata
Kaldır o tembel k.çını da yap hadiHelal kız ben daha bir halt yapamadım
Keşke sorun tembellik olsa bebemi uyumaya ikna etmeye çalışıyorumKaldır o tembel k.çını da yap hadi
Bana da en zor kısmı spor geliyor ya tuvalete bile tekerlek üstünde gitmek istiyen insanımKaldır o tembel k.çını da yap hadi
Kolay gelsin hayırlı olsunUyutayim dönücem
Heee hersey guleserin mükemmel olması ile başladıZayıflama arkadaşı arıyorum diye konu gördüm. Profil mesajlarında da yediklerini yazanları gördüm. Herkesler diyette diyorum