- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.524
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Mümkûnse sana zahmet hepsiSabah öğlen akşam? Hangisi hangisiiiii?
Benim gibi üçgen de olabilirdin sapyo yat kalk şükret bcbxbxCüce değilsin bu durumda 60 kiloda bile fit olursun. Ama tabi vucudun şekilli mi? Biz cüceler şekilsiz vücutla kare oluyoruz uzun insan türleri dikdörtgen oluyor cok acı
Aslında kilo şeyim cok yok ben sıkılaşmak ve saglıklı beslenme amacındayım. Bi de burdaki genç cüce enerjisi beni motive eder diye düşündüm.Hayırlı olsun dünür.
Sapyo sen zayıfsın kizzz
Ben senden razıyım Access senin modelinden istiyorum ben. İnce bel yuvarlak kalça, uzun bacak yok tabi onu es gecıyom dndnBenim gibi üçgen de olabilirdin sapyo yat kalk şükret bcbxbx
Yarıldım bxnxnBen senden razıyım Access senin modelinden istiyorum ben. İnce bel yuvarlak kalça, uzun bacak yok tabi onu es gecıyom dndn
Bak kızların kahvaltılarını örnek alabilirsin.Mümkûnse sana zahmet hepsi
sen yaz bir şeyler bende ona gore bakıp bir şeyler ayarlarım zamanda bulurum inş
uzun bacağı eklense beni tarif etmiş gibi olursunBen senden razıyım Access senin modelinden istiyorum ben. İnce bel yuvarlak kalça, uzun bacak yok tabi onu es gecıyom dndn
Belin ince ve kalcan da yuvarlak mı? Bacagın da uzun sen şimdi tam olarak ne istiyosunuzun bacağı eklense beni tarif etmiş gibi olursun
Sağol birtanecik koçumBak kızların kahvaltılarını örnek alabilirsin.
Mesela;
Yumurta
Peynir(tercihen tuzsuz)
Domates
Zeytin(3-4 tane)
Salatalık vs.
Öğlen
Kendi zevkine göre
Yağsız protein ve salata olabilir
Ya da sebze yemeği
Akşam
Aynı şekilde bol yeşillik ve yağsız protein.
2 öğün de yiyebilirsin
O zaman ara öğünde 3-5 kuruyemiş(badem,ceviz vs) ya da kefir ya da yoğurt(içine tarçın koyabilirsin, ya da zerdeçalla zencefik tozu da olur)
Sabah uyandığında (aralıklı oruç yapmayacaksan)
Kahvaltıdan bi yarım saat önce 1 bardak sirkeli yada limonlu su içebilirsin.
Sus infinité bbcbxbuzun bacağı eklense beni tarif etmiş gibi olursun
Küfür istiyo ncncncnBelin ince ve kalcan da yuvarlak mı? Bacagın da uzun sen şimdi tam olarak ne istiyosun
Evet öyle ama doğumla o görüntü bozuldu eskisine dönmem lazım işteBelin ince ve kalcan da yuvarlak mı? Bacagın da uzun sen şimdi tam olarak ne istiyosun
Protein akşamları ızgara et ya da balık yiycem ben sadeceProtein cok önemli kızlar yağdan gitmeli kasları eritmeyelim
Nasıl bisey Pengu örnekler verir misin?Bu arada en güzel ve sağlıklı beslenme aslında akdeniz beslenme şekli aklınızda bulunsun. Genel olarak doktorlar çok sever bu beslenme biçimini.
Aşkım mesela şu doktor beyin listesi güzel ama bence ekmeği daha tüketebilirsinizNasıl bisey Pengu örnekler verir misin?