- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.524
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Ama görüntü hoş değil işteNe mutlu içine girebiliyorsan
Sapyo ilk günden 56 kilo tartı atarsan seni burda döverler ben bile ellerinden alamam zaten benim etim ne budum ne hepsi 175 anasını satayım nba ligi gibiler ncnc
Ödemdir ödem gel yanımıza.Boyun kaçtıALLAH KAHRETMESİİİİİNNNNN NE YEDİİİİM BEN ZIKKIM MI YEDİMMM 64tüm 67.70 çıktım
Deli gibi sporsuz yarısını versek yeter benceBu kesin spor yapıyodur deli gibi. Böyle beslenip spor yapmadan zayıflaması çok zor bence
Daha yeni sakallari yoldm .her yoldgumda kendime kızıp sonra şu saydiklarinlan hazır olmadığımı düşünüp vazgeçiyorumTenceresiz kaldim anne hazır mısın fizyolojikmen piskolojikmen midenen alenen
Ben geyik kısmında kalsam
Biz cüceler için 56 cok bunu anlamalı 170 insan türüSapyo ilk günden 56 kilo tartı atarsan seni burda döverler ben bile ellerinden alamam zaten benim etim ne budum ne hepsi 175 anasını satayım nba ligi gibiler ncnc
Aşkım hahwhwhwDeli gibi sporsuz yarısını versek yeter bence
Me yesem? Yumurta ceviz peynir var aklımdaTamam aşkım çok mantıklı kaldı 56 dakikane yiceksin?
Eccük salatalık domates zeytin de ye sonra akşama kadar acından bayılmaMe yesem? Yumurta ceviz peynir var aklımda
Ahahah her şeyden yemek istiyorum aşkım, burdaki herkes öyle benceAşkım hahwhwhwkızlar yoldan çıkacak
No geldin artık gidemenBen geyik kısmında kalsam
Bak benim nasıl biliyor musun yiyorum ya .sanki tencerede yada tabakta kalan yemeği yemeden olecekmisim gibi herseyi yemeliyim .diyelim yedim doydum üstüne tatlı niyetine birsey daha yemeliyim.Ahahah her şeyden yemek istiyorum aşkım, burdaki herkes öyle bence
Bana hamile misin diye sordular geçen haftaAma görüntü hoş değil iştesanki 3 aylık hamileyim
Boy önemli boyDeli gibi sporsuz yarısını versek yeter bence
Bunu sapyoya dedin sanki ben zaten şişmanım
Bunu girişe asalım bence nxnxnxn
Bana irem hep soruyor göbeğime vurup kac aylık diyorBana hamile misin diye sordular geçen hafta