- 15 Şubat 2013
- 24.370
- 91.708
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Dondurma köpeeen olsun nfjdjd yarın yeme amaDondurma yiyebilir miyim?
No.Dondurma yiyebilir miyim?
Doğum sonrası 1 sene içinde 25 kg verdim sizin kendinize zaman vermeniz gerekiyor henüz çok erken. 6 ay sadece yürüyüş yapabilirsiniz (sezeryan) emiyorsa 6 ay diyet yapmayın emzirmek bir şey yapmadan zayıflatır. Mekik asla çekmeyinDoğru yaşamadım doğum kilolarımı vermek istiyorum en önemliside sezeryan karnım gözüme batıyor 2 aylık olucak yakında bebek vermek lazım ne kadar erken o kadar iyi
Leslie ile zayıfladınmi sen hiç?
önerisi olan varsa değerlendirelim onun dışında YouTube dan yoga temellere bakabiliriz belki. Evde hoplama zıplama izleri biraz zor olabilir belki
Uygulama da olur bakamadım ben dışardayım ne dersiniz okeyimProcesses gelince karar verelim hepimiz ayni uygulamayi indirelim ya da youtube videosu ise izleyelim
Herkes kendince gerçek şüşkoBana gerçek şişkolar lazım.
Üye Başlangıç kilo hedef kilo güncel kilo boy
cmaccessdenied Delirtiyor Infinite Soul sapyoseksuel @ accessdenied böyle bi şey mi?
Kızım burda 170 boyla 55 olcam diyen var. Ben 160la sürüngen mi olim söyle bana he söyle dostuuuğm
Bugün bulduğnuzu yiyin bence ben lahmacun söyledimBurdan döner mi sizce? Diye konu var, gördükçe canım döner istiyor
Diyette lahmacun yenir ki onun hamurundan nolurBugün bulduğnuzu yiyin bence ben lahmacun söyledim
Yok ben tamam ağzımı kapattım. 7 kilo almışım 3 aydaBugün bulduğnuzu yiyin bence ben lahmacun söyledim
Bisey dicem
Üye Başlangıç kilo hedef kilo güncel kilo boy
cmaccessdenied Delirtiyor Infinite Soul sapyoseksuel @ accessdenied böyle bi şey mi?
Vücudun kemikli, sürüngen olabilemezsinKızım burda 170 boyla 55 olcam diyen var. Ben 160la sürüngen mi olim söyle bana he söyle dostuuuğm
Bak bak hemen başlamış gizliden,hırs yaptım gidip pazı kökü yalıcamEki Görüntüle 3437092 Akşam yemeğim
Bizim tatile az kaldı diye hunharca kardiyo çalışıyorum. Herkesin derdi kendine büyük.
Allahtan Antalyaya taraflara falan gitmiyom da 180lik rus karılarının top gibi popolarını görmüyom. Giresunda geneli ben gibi dkdkmd bi kaç tane oluyor uzun zayıf onlara da kçımı dönüyom oh olsunBizim tatile az kaldı diye hunharca kardiyo çalışıyorum. Herkesin derdi kendine büyük.
Biz oralara gidiyoruz güneş gözlüğü takıp hepsini inceliyorumAllahtan Antalyaya taraflara falan gitmiyom da 180lik rus karılarının top gibi popolarını görmüyom. Giresunda geneli ben gibi dkdkmd bi kaç tane oluyor uzun zayıf onlara da kçımı dönüyom oh olsun