- 17 Ağustos 2023
- 7.215
- 19.499
- Konu Sahibi Infinite Soul
Püü yazıklar olsunnYa 165 üstü olanlar olmasın bence cüceler grubu kuralım uzunları zorbalayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Püü yazıklar olsunnYa 165 üstü olanlar olmasın bence cüceler grubu kuralım uzunları zorbalayalım
16/8 yapacaksan evet aşkım annem bile böyle kilo vermişti.Akşam 7 de kessem 23 ertesi gün 11 de mi yiycem onu yapam ben ?
Ya 170 insansın 55 diyosun 160 olanlar 40 kilo mu olacak mdkddm. Ben bu işi bozarım sdmdnPüü yazıklar olsunn
Aa boyumu kilomu dedim birisi grubu terk ediyor öbürü zorbalamak istiyor.Yalanmi söyleyeyim canım.Benim normalim öyle napamYa 170 insansın 55 diyosun 160 olanlar 40 kilo mu olacak mdkddm. Ben bu işi bozarım sdmdn
1.57 ile başı çekebilirim benceYa 165 üstü olanlar olmasın bence cüceler grubu kuralım uzunları zorbalayalım
Tencere kız bu tabela ti sen mi yapıyordun öbür grupta? Tabelaci lazım bize bcbxbxbBaşarılar diliyorum
Hiç anlamam o işleri choco yapıyordu birde swet galibaTencere kız bu tabela ti sen mi yapıyordun öbür grupta? Tabelaci lazım bize bcbxbxb
Ben varım 15341.57 ile başı çekebilirim bence
O ne be 1984 gibi bişey miBen varım 1534
İstanbul’un alınışı gibi düşün bxbxb sapyo kız sen tabela yapabiliyo musunO ne be 1984 gibi bişey mi
Yok bacım nedir bilmem bileİstanbul’un alınışı gibi düşün bxbxb sapyo kız sen tabela yapabiliyo musun
Katılcan mı diyete yarınYok bacım nedir bilmem bile
Hayır tatlım 65 kg altına sallıyoruz lütfen ama lütfenYa 165 üstü olanlar olmasın bence cüceler grubu kuralım uzunları zorbalayalım
Göbeğin fethi?Ben varım 1534
Üye | Başlangıç kilo | hedef kilo | güncel kilo | boy cm |
accessdenied | ||||
Delirtiyor | ||||
Infinite Soul | ||||
sapyoseksuel | ||||
@ |
Ay kız helal olsun nası yaptın ndndj???? Az daha şerefimiz 2 paralık oluyodu
Beni şuvan kalbimden fethettin delirttin ndndndnaccessdenied böyle bi şey mi?
Üye Başlangıç kilo hedef kilo güncel kilo boy
cmaccessdenied Delirtiyor Infinite Soul
Dondurma yiyebilir miyim?Beni şuvan kalbimden fethettin delirttin ndndndn