- 26 Ağustos 2017
- 2.642
- 6.797
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Tamam sen sadece az yicen o zamanbenim bacaklar pert ya sürekli haraket halinde olmaktan
Bi kere ablamla dışarda pizza yiyip eve gelip hazır sofraya çöküp dolma yemiştik. Ay neyse aşkom diyet topicini yemek topicine çevirmeyeyim şimdiBenim bir arkadaşım vardı, eski şirkette. Kadın sabahları üç çeyrek ekmek arasına sandviç yapıp yiyordu. Evet boğa burcuydu ve 45 kiloyduMetabolizmanız hızlı aşkım, bence gerçeğimizi kabullenmek ile başlamak lazım
En sevmediğim de sizin gibiler işte, bu hayatı siz yaşıyorsunuzBi kere ablamla dışarda pizza yiyip eve gelip hazır sofraya çöküp dolma yemiştik. Ay neyse aşkom diyet topicini yemek topicine çevirmeyeyim şimdi
Bi kere ablamla dışarda pizza yiyip eve gelip hazır sofraya çöküp dolma yemiştik. Ay neyse aşkom diyet topicini yemek topicine çevirmeyeyim şimdi
Hızlı yeme sonradan geldi bana bebelerden sonra, çok yavaş yiyordum eskiden. Buna dikkat edicem teşekkür ederimBen yaptigimdan yerim ayri ugrasamam diyorsan ona da bi onerim var, yaptigindan ye okey ama porsiyon küçült ve o yemegi 20 dakikada ye.
Doyma hissi 20. Dakikada gider, cok cigne ve yavas ye.
Kız o nasıl güzel göz
If ne kiO zaman şöyle yapabilirsin; sabahı atlayıp öğlen yersin akşam da az yer kapatırsın böylece IF de yapmış olursun. IF çok etkili bir yöntem kilo vermek için.
Başlamadan bozdu diyeti bu da bxbdbbxFatma börek yapmış galiba keyif yapiyo akışta
Canim çekti şimdiden
Yiyip kilo almıyormuşBaşlamadan bozdu diyeti bu da bxbdbbx
Sinsi çünkü hdjdjYiyip kilo almıyormuş
Aralıklı Oruç aşkım belirtli saatler arasında yiyorsun sadece diğer zamanlarda su ve şekersiz çay kahve falanIf ne ki
Kaç saat yemiyorum?Aralıklı Oruç aşkım belirtli saatler arasında yiyorsun sadece diğer zamanlarda su ve şekersiz çay kahve falan
O değişiyor 16 saat aç 8 saat yeme yapan var, 18/6, 20/4, 23/1 yapan var bazıları da one meal per day yapıp 2 güne 1 yiyolar ama ona gerek yok.Kaç saat yemiyorum?
Ya 165 üstü olanlar olmasın bence cüceler grubu kuralım uzunları zorbalayalım1.70 e 63 kilo olduğun için mi geldin sen