- 22 Kasım 2020
- 6.269
- 86.966
- Konu Sahibi Infinite Soul
Öğlen kefir icebilirsin, kavrulmamis kuruyemis bir avuc yiyebilirsinmybiglove daha iyi bilir ama bence öğleni atlayıp sabah akşam yapabilirsin. Akşam hafif yersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğlen kefir icebilirsin, kavrulmamis kuruyemis bir avuc yiyebilirsinmybiglove daha iyi bilir ama bence öğleni atlayıp sabah akşam yapabilirsin. Akşam hafif yersin
Sabah işe kahvaltı getirmek çok zor geliyor, üşeniyorum ya böyle granola falan yicem ya da hiç yapmıcam öyle yumurtalı (zaten kokar) salatalıklı peynirli falan kahvaltı yapamıyorum haftaiçi.mybiglove daha iyi bilir ama bence öğleni atlayıp sabah akşam yapabilirsin. Akşam hafif yersin
O zaman şöyle yapabilirsin; sabahı atlayıp öğlen yersin akşam da az yer kapatırsın böylece IF de yapmış olursun. IF çok etkili bir yöntem kilo vermek için.Sabah işe kahvaltı getirmek çok zor geliyor, üşeniyorum ya böyle granola falan yicem ya da hiç yapmıcam öyle yumurtalı (zaten kokar) salatalıklı peynirli falan kahvaltı yapamıyorum haftaiçi.
işte öyle yapıyorum aslında, yıllardır hafta içi kahvaltı yapmıyorum. Şu ara tek eksiğim akşam hafif yemekO zaman şöyle yapabilirsin; sabahı atlayıp öğlen yersin akşam da az yer kapatırsın böylece IF de yapmış olursun. IF çok etkili bir yöntem kilo vermek için.
İşte buraya herkes yazınca motivasyonun artarişte öyle yapıyorum aslında, yıllardır hafta içi kahvaltı yapmıyorum. Şu ara tek eksiğim akşam hafif yemek
Insan hic tatli yemeden yaşarmı yav
Bir video vardı, kadın diyette gece karanlıkta buzdolabını açıyor. Birisi gelip bir şey söylüyor kadının aklı çıkıyor çığlık çığlığaAkşam sinsice mutfağa yaklaşıyor hemen gidiyorum yanına daha ne yiyeceksin geriye bir Belgrad ormanları kaldı diyorum
Sana kalsa brokoli kemirelim zaten. Nasıl doycaz bizzzBir de diyet yaparken, diyet bana sacma geliyo da, saglikli beslenmeye gecmisken, 1 kasik makarna koydum, 1 kasik pilav koydummmm
Sunu da yapmayın, koymayin o 1 kasiklari
Eşim iş yerine yumurta haşlama makinesi aldı, koliyle yumurta da alıp bırakmış ofise. Çünkü ben ona kahvaltı hazırlanıyorum. Daha dün gece aynı ev içerisinde şöyle bir sohbetimiz olduSabah işe kahvaltı getirmek çok zor geliyor, üşeniyorum ya böyle granola falan yicem ya da hiç yapmıcam öyle yumurtalı (zaten kokar) salatalıklı peynirli falan kahvaltı yapamıyorum haftaiçi.
Bence yapın bu aşkım Tamam tatlı kilo yapar da hamur işi de, makarna, pilav, hamburger bunları da yememen lazım onları yiyosun senGüldük eğlendik tamam yapacağınız ilk şey şekeri kesmek olmalı bence. Ben bebeliğimden beri tatlı yemeyen bir insanım bence ondan zayıfım.
Bebeyken tatlıyı reddedip yüzümü buruştura buruştura limon yiyormuşum.Insan hic tatli yemeden yaşarmı yav
Motive edeyim dedimdiBence yapın bu aşkım Tamam tatlı kilo yapar da hamur işi de, makarna, pilav, hamburger bunları da yememen lazım onları yiyosun sen
Benim bir arkadaşım vardı, eski şirkette. Kadın sabahları üç çeyrek ekmek arasına sandviç yapıp yiyordu. Evet boğa burcuydu ve 45 kiloydu Metabolizmanız hızlı aşkım, bence gerçeğimizi kabullenmek ile başlamak lazımMotive edeyim dedimdi
Tatli sevmeyen bebelerde varmışBebeyken tatlıyı reddedip yüzümü buruştura buruştura limon yiyormuşum.
benim bacaklar pert ya sürekli haraket halinde olmaktanTamam yarın öğlen az yiyorum, yoğurt salata ağırlıklı. Akşam da hafif bir şeyler. Abur cubur, tatlı falan yok. Bol su. Ve tabi ki bol hareket. Hadi bakalım. Bu da motivasyon olsun size alın kız
Eki Görüntüle 3437044
Ben yaptigimdan yerim ayri ugrasamam diyorsan ona da bi onerim var, yaptigindan ye okey ama porsiyon küçült ve o yemegi 20 dakikada ye.Sana kalsa brokoli kemirelim zaten. Nasıl doycaz bizzz