- 17 Ağustos 2023
- 7.870
- 23.630
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.861
Benimde bir annemler yakınımda oda bana tıka basa ye demez zaten biliyor zayiflamak istedigimi yani rahatım bu konu da.Benim için de sıkıntı yok çünkü zaten ailemden uzaktayım, ki anne baba vefat etti, kayınvalide de uzak, dünürler memlekete gidiyor, ha bayram ha sıradan gün değişen bir şey olmayacak ama gençleri tıka basa yedirmek için bekleyen aileleri var, zorla ağızlarına tıkacaklar baklavaları börekleri
Infinité şimdi seni oyar içine de bade koyar hiç endişelenmeArttırıyorum kizlar kahvaltıyi pisi, gözleme, börekle yapıp, akşamı da lahmacun pideyle kapatacağım.
Yuh arkadaş iyi ki 1 kilo verdiniz hepinizin gözü döndüArttırıyorum kizlar kahvaltıyi pisi, gözleme, börekle yapıp, akşamı da lahmacun pideyle kapatacağım.
Nazar mı değsin
A-aaa asıl sen yazacaksın, hadi ben de dünden beri yediklerimi yazayım, dün akşam menüsünde yiyeceklerimi tolere edebilmek için sabah yarım dilim ekmeğe zeytinyağ sürüp yedim, akşama kadar sadece su içtim akşam bir porsiyon Ali Nazik yanına 3 yemek kaşığı pilav yedim, gece de yarım dilim kek.Di mi herkes benim gibi sazan mı gelsin çiğnediği sakıza kadar söylesiniyi niyetimin kurbanıyım
Ahahhshs yok yok evden ictim geldimHissediyorum o kahveyi içtiniz ama henüz paylaşmadınız…
Gece gece kek yiyip nası zayıflıyorsun diyecektim ama Mavişehirden Selçuğa her gün yürüdüğünü unuttumA-aaa asıl sen yazacaksın, hadi ben de dünden beri yediklerimi yazayım, dün akşam menüsünde yiyeceklerimi tolere edebilmek için sabah yarım dilim ekmeğe zeytinyağ sürüp yedim, akşama kadar sadece su içtim akşam bir porsiyon Ali Nazik yanına 3 yemek kaşığı pilav yedim, gece de yarım dilim kek.
Bu sabah güne her zamanki gibi su içerek başladım, 1 dilim ekmekle peynir z.yağı domates salatalık yedim.
Bu dediklerini yersen kilon yine geri döner bilgine yiyorsan en az 10bin yürümelisin eğer zayiflamak istiyorsan tabi.Yürümek istemiyorsaniz söyleyin bu arada kimseyi zorlamiyoruz istemiyorum yürümek diye bilirsiniz ama yürüseniz zayiflarsiniz hareket şart hepimize.Arttırıyorum kizlar kahvaltıyi pisi, gözleme, börekle yapıp, akşamı da lahmacun pideyle kapatacağım.
Hahahhahaa şaka yapıyorsunuz sandım valla koymuş
Muhittin kilo almış şarkiyi o söyleyecek o zaman sapyo kilo veriyodu çunkiNeyse sapyo da gelirse günü haftayı kapatırız. 2. Hafta hayırlı uğurlu olsun bayramda çok sıkmayın kendinizi. İkram geri çevrilmez çok ayıp
Nazar mı değsinHahahhahaa şaka yapıyorsunuz sandım valla koymuş
O kadar bi de süpürge cadısı vardı ama hiç gelmedi gelmez bundan sonra da benceMuhittin kilo almış şarkiyi o söyleyecek o zaman sapyo kilo veriyodu çunkigeriye kim kaldı?
Zelinacıım verdiğin kiloyu alırsan haftaya tartıdan sonra kürdili hicazkar makamından hangi şarkıyı seslendirmek istersin canımArttırıyorum kizlar kahvaltıyi pisi, gözleme, börekle yapıp, akşamı da lahmacun pideyle kapatacağım.
Bu dediklerini yersen kilon yine geri döner bilgine yiyorsan en az 10bin yürümelisin eğer zayiflamak istiyorsan tabi.Yürümek istemiyorsaniz söyleyin bu arada kimseyi zorlamiyoruz istemiyorum yürümek diye bilirsiniz ama yürüseniz zayiflarsiniz hareket şart hepimize.
Bence de gelmez sapyo gelince belli olur ama zaten Muho oldugu belli gibiO kadar bi de süpürge cadısı vardı ama hiç gelmedi gelmez bundan sonra da bence
Kilo alsan bil ki yedigin pizza dondurmadan değil nazardanNazar mı değsin
Okul kahvaltısı vardı. Küçük küçük hepsinin tadına baktımBu ne biçim ödül bu düpedüz bacağa sıkma.
Ben o makamda çok detone oluyorum. Başka bir makam seçebilir miyimZelinacıım verdiğin kiloyu alırsan haftaya tartıdan sonra kürdili hicazkar makamından hangi şarkıyı seslendirmek istersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?