- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.901
Beni Mune ablaya teslim etsenizde olur. 20-30 ne derse yürürüm artık.Yok en çok hangi makamda detone oluyorsan o makamdan söyleyeceksin sonuçta ceza bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni Mune ablaya teslim etsenizde olur. 20-30 ne derse yürürüm artık.Yok en çok hangi makamda detone oluyorsan o makamdan söyleyeceksin sonuçta ceza bu
Anladım sen ensende boza pişsin istiyorsun okkkaaaayBeni Mune ablaya teslim etsenizde olur. 20-30 ne derse yürürüm artık.
Abla söyle 20bin yürüsün Allahini seversenBeni Mune ablaya teslim etsenizde olur. 20-30 ne derse yürürüm artık.
Bugün yerim 6 gün edebimle aç otururum yine de sona kalmam o zamanAnladım sen ensende boza pişsin istiyorsun okkkaaaay
Bayramda kimse ağlamasın daBugün yerim 6 gün edebimle aç otururum yine de sona kalmam o zaman
Dün 7bin dedin 10bin yürüdüm zaten. 20binde yürürüm napiyim. Şarkı soyleyemem ben.Abla söyle 20bin yürüsün Allahini seversen
az önce 7bin anca yürürüm diyordu
Kendisi istedisöz agızdan çıktı bir kereAnladım sen ensende boza pişsin istiyorsun okkkaaaay
Aaaa bayram mi var 9 gün tatil miyizBayramda kimse ağlamasın da
Yoooo biz tatil değiliz diyet grubu burdaAaaa bayram mi var 9 gün tatil miyiz
Ben sana yürü demedim bu gün bu aradaDün 7bin dedin 10bin yürüdüm zaten. 20binde yürürüm napiyim. Şarkı soyleyemem ben.
Heyecanlı bir hafta bizi bekliyor o zamanYoooo biz tatil değiliz diyet grubu burda
Y’a 20 ne yaaaa öleyim direkt uğraştırmadan
bayramda ne edeceğiz acaba hadi etin tadına baksak heryerde bir iki çatal bişi olmaz da tatlı çikolataaa aman amanYoooo biz tatil değiliz diyet grubu burda
Yok ben yürümek istiyorum yediklerime karşıBen sana yürü demedim bu gün bu arada
istersen yürü zorla değil yürümek istemezsen söyle.
Ondan bir çatal şundan bir çatal bir bakmışsın bayram bitdi kilo aldınbayramda ne edeceğiz acaba hadi etin tadına baksak heryerde bir iki çatal bişi olmaz da tatlı çikolataaa aman aman
Çikolata ve baklava ikram edene ben yemiyorum denilecekbayramda ne edeceğiz acaba hadi etin tadına baksak heryerde bir iki çatal bişi olmaz da tatlı çikolataaa aman aman
Görende dağları deldi sanıcakBu arada tüm zayıflayan herkesi tebrik ediyorum seni ayrı tebrik ediyorum kuzum @accessdenied
Görende dağları deldi sanıcak
accessdenied Türkiye de olsa kesin kilo alırdı kimseyi red etmezdiÇikolata ve baklava ikram edene ben yemiyorum denilecek
Kavurmayı da yağsız tarafından eccük tırtıklarsınız
Access sütlü tatlıcı ama yine de bayramda burada olmaması, haftaya “bülbülümm altın kafesteeee eee e” isimli şarkıyı seslendirmek zorunda kalmaması açısından pozitif bir durumaccessdenied Türkiye de olsa kesin kilo alırdı kimseyi red etmezdi