twist&shape'den ben de geçen gün sipariş ettim hepsiburadadan kaydirigubbakcemile2 bi kaç saat önce elime ulaştı..az önce 3 dk fln kullandım çok fena bi alet ya sırnaşık şey bi kaç ay düzenli kullansam neler olur kimbilir kaydirigubbakcemile3 sebnem1978 sana da teşekkür ederim senin yazından gaza gelip almış bulundum aleti a.s.
selam kızlar bi ben söylememiişim galiba.. bende 68im kızlar bu arada boylarımızıda yazalım... biliyorsunuz oda çok önemli beden kitle indexi olarak benim boyum 173cm buarada benim sayaçta bozulmuş pil değişikliği yaptım ama bir işe yaramadı.. ben hergün minimum 30dak yapıyorum.. oğlum çok hasta buaralar:ecrin_bebek: yapamıyorum kucağımdan inmiyor bazende onu kucağıma alıp yapıyorum 20 kilo valla perişan ediyor benikaydirigubbakcemile3 koca bir damacana ağırlığında..:roflol:
günaydın canlarım sadece 250 adım yaptım belim ağrıyor
arkadaşlar bayram dolayısıyla büyük bir ihtimal giremicem ve görüşemicez , şimdiden hepinizin bayramını tebrik ederim, bayramdan sonra sıkı bir şekilde başlıyoruz tamammı kızlar
kızlar teşekkür ederim ablam için geçmiş olsun dileklerinize az evvel girdim eve uykusuz ve o kadar yorgunumki stepe binecek halim yok malum bayram bir şeyler yapmak lazım onları yapıp biraz yatıp dinlenirim artık... Boylarımızda çok önemli bende boy ve kilomu vereyim Boy: 1.68 kilom 60
Şebnem arkadaşım yazılanların tamamını okudum ve 1 saat önce gidip aleti aldım,benim de sorunum seninle aynı herşeyi denedim ilaca kadar evet kilo verdim ama hep daha fazlasıyla geri aldım,umarım bu son olur,bu arada beni de aranıza alırsanız sevinirim.Boy 1.63 kilo 73 hadi bakalım hepimize kolay gelsin...:uhm:
günaydın kızlar umarım iyisinizdir bayrama bir gün kaldı bayram yemeği, temizlik telaşı falan hepimizde başladı dedim sabah bir gireyim sonra işler beni bekliyor arada fırsat yaratıp makinamda biraz çalışmayı düşünüyorum hepinize kolay gelsin...
mrb arakdaslar
son bir iki gündür siteye girebilsemde foruma yazamıyordum sanırım pcimde bi sorun vardı.2 arkadas özelime msj atmıs neden foruma bakıyosun ama yazmıyosun diye sonrada neden cvb yazmıyosun msjıma diye :) bir iki arkadasa özelden msjda bıraktım ama ulasdımı onuda bilmiyorum dedigim gibi pcimde sorun vardı sanırım şimdi her neyden kaynaklanıyosa o sorun kalktı herhalde yazabiliyorum şükür.neyse öncelikle
darkblue ablanın amaliyatı nasıl gecti insallah sorunsuz atlamıssınızdır
step aletini foruma yazamdıgım günler cok az kullanabildim günde 1000 i zor gectim malum bayram hazırlıgı bayram boyuncada fazla zaman ayıramam muhtemelen bayram sonrası tam gaz yola devam :) günlük diyorum bi arkadasın yazdıgı gibi 3000 gibi mesala bi rakam belirleyelim diyorum.ben aldıımdan beri 6 dklık seanslarla defalarca yapyıdum ama pek saymıyodum bi düzene oturtucaz bi şekilde en son 4 aralıgın listesini yazmıstım sonraki günler katılan arkadaslar ve sayıları kiloları eklenmiş sanırım bayrama kadar bekliyelimde olmazsa bayram sonrası son katılanlarıdason kilolarıda ekler bi liste cıkarırız bayram sonrası hangimiz burda olursa ilk o listeyi hazırlarsa iyi olur aslında yada yeni gelenler kendi adlarınıda ekleyerek de devam edebiliriz.bu aksam birazdaha yaparım elimden geldikçe 2009 ocak ayı yani yeni yıla kilolarımızdan kurtulmus olarak gireriz insallah şimdiden hepinize sevdiklerinizle MUTLU BAYRAMLAR
arkadaşlar bayramdan sonra bende alacağım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum en azındandoğumdan önceki kiloma dönersem iyi olur 8 9 kg fazlam var burda birbirimize destek olalım zayıflayalım yahu
kızlar hepinizin bayramını tebrik ediyorum bayram telaşından aletiminde çalışamadım artık bayram sonrası düzenli bir şekilde birbimize destek olarak iyi sonuçlar alacağız...
yazılanları baştan sona kadar okudum sebnem1978 dediğin alet asi denizin eklediğinin aynısından mı acaba bende almak istiyorum bayramdan sonra sipariş edicem gerçekten kullananlar memnunlar mı ? beni sıkılaşmam vücüdumun toparlatmam lazım da.bilgi verirseniz sevinirim.iyi bayramlar
selam arkadaslar ilk once bayraminiz mubarek olsun ben 168 boyuk kilom 92 bende bayramdan sonra laip baslicam insallah istedigimiz kiloya variz ben ilacta kulaniyoum 3 kilo oyle gotti benim 30 kilo vermem lazim
sebnem 1978 sagol canım verdıgın bılgıler ıcın.. o kadar ıcten yazmıssın kı almaya kalkmamak elde degıl hemen konu uzerıne arastırma yaptım. pıyasa da scarlett twıststepper var fıyatı 99 ıle 115 ytl arası degısıyor. bırdde twıst and shape var onunda en ucuz fıyatı 87 ytl. su anda ıkısı arasında kalmıs vazıyetteyım. heeeemen almam lazım benım sorunlu bolgem de bacak ve kalca. vucudum cok bıcımsız gorunuyor ne mıde ne gobek ne gogus hıc bır sey yok. bır tek basen ve bacaklarım cok kalın.. bunlar dan kurtulmam lazım.. daha kapsamlı bır arastırmayla alcam kararlıyım. senın yazın olmasaydı aklımdan bıle gecmeyen bır alettı..tesekkurler. kocamın bana dogumgunu hedıyesı olsun. O da kara kara dusunmekten kurtulmus olur boylece ne alıcam dıye...