- 24 Kasım 2007
- 1.169
- 287
- Konu Sahibi sebnem1978
bende bende sanırım 73 kiloyum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlarrrrr bei de alın aranıza...ben de alıcam bu aleti...yazılarınızı okuyunca çok heveslendimkaydirigubbakcemile5
yalnız yeni alıcak olan arkadaşlar aaraştırdınız mı...hangisi ni alalım önerdiğiniz bi model varmı?internetten mi alsak acaba?:1no2:a.s.
canım yeni ürünler çıkmış ben 2 sene altdaki üründen aldım ama üstteki ürün bel ve karın kaslarınıda çalıstırıyormuş ama daha pahalı benım ürünüm hazır kurulu geldi hepsiburdadan sipariş verenler kendileri kuruyormuş
sürekli hareket yaptığım ıcın makinanın yağı bitiyor benım makinamında yağlanmaya ihtiyacı var sökmeye kalktım monte edemedım bir vidası kayboldu makina yuttu içine allahtan etkilemedı ama vidalarını falan 2 gunde bir sıkmak gerekiyor sana hazır kurulu gelenlerı tercıh et kurulumu karısık bir makina...
asi deniz canım katı gres yağ ne yaww
hani şu sıvı makine yağlarıyla yağlasak olmuyomuu
bende kilomu yarın tartılıp size yazarım kızlar
yahu sıvı olan akıp gider benim dedigimi sen eşine söyle o bilir... oto tamirciler kullanırmıs de:))))
4 ARALIK PERŞEMBE
sebnem1978 = 75 kilo_
editoryal = 62 Kilo_
cubuk kraker =
papicya =
denizcininprensesi =73 kilo_
yellodaisy =
asideniz = 92 kilo _( 91.900 demişssin editoryalcim en fazla92 dir diye yazdım yanlıs anlama asideniz)
sadeceaşk =
darkblue =
asi deniz canım katı gres yağ ne yaww
hani şu sıvı makine yağlarıyla yağlasak olmuyomuu
bende kilomu yarın tartılıp size yazarım kızlar