ben seni çok iyi hatırlıyorum şekerim çünkü bende senin sayende aleti alanlardanım.
ben bu sene ocak ayında internet sitersinden 40 tl ye aldım kargoyla 45 tl ye geldi. ocak ta 15 gün azar azar ,şubatta yürüyüşte yaparak hergün yarım saat adım attım ve çok iyi bi diyet uygulamadan 5 kg vermiştim 63 den 58 e düşmüştüm .
şu son bir aydır 60 a çıktım, bugün yeniden başladım bi 500 adım öğlen attım 500 de aKŞam atıcam bu hafta bu şekilde yapıcam günden güne artıracam daHA sonrada.
ben bu cuma değil diğer cuma tatile gidecem yani 2 haftam var 55 e düşmek istiyorum ama sanırım imkansız 57 bile yeter bakalım. kızlar burda birbirimizi gaza getirip bırakmayalım bu alet vücudumu öyle güzel sıkılaştırdı ki 5 kg verdim ama görenler inanamıyorlardı. bu kadar kısa zamanda sanki 10 kg vermiş gibisin diyorlardu bide ben doğum yapmıştım ya yeni, bi karnım şiş bide öyle 58 e düşmüş görünce insanlar hayranlıkla bakıyorlardı. şimdi hedefim 55 , şebnem inde dediği gibi 55 e düşüncede günlük 500 adımda sabitleyecem inşallah.