- 21 Nisan 2009
- 259
- 6
- 96
- Konu Sahibi sebnem1978
-
canım ya gece yapıyorum yada sabah erken kalkıp yapıyorum bazen hem sabah hem gece yaptığım oluyo günde 1300 adım falan yapıyorum zaten sağlıklı beslenme takıntılıyım beslenmedede sorun yok en son çare tiroid kontrolü falan yaptırcam
kızlar walla ya desteklernizi bekliyorum bu konuda diyet gruplarında herkes ole ole kilo werio we bu stepper bgne kdr grdugm her syden daa etkili yyin ama stepper yapın mtlaka bz de her gn paylasmda blunursak gayet de incelrz yaza griyrz artık su 15 gunu ii degerlendrelm bari CEWAP YAZMADAN GECMEYN LUTFEEEN a.s.
güzellerim burda okuduklarımdan gaza gelip bende aldım yaklaşaık 2 aydır kullanıyorum yediklerime zaten dikkat ediyorum ama yinede en küçük bi gelişme yokk acaba bu kadar kafaya taktığım içinmi böle olumsuz oluyooo(((((((
gerçekten çok ilginçkafamçokkarıştı
çünkü ben bi kaç gün bile düzenli yapsam hemen farkediyo. doktora görünsen kısa zamanda bence?
essin senle biz aynı şeyleri yapıyoruz galiba. diyet yapma istediğini ye ama stepperını yaparak kilo verzemuszemus istediğini yiyemedikten sonra insanın neşesi de kalmaz motivesi de bence diyet falan bana terskafamçokkarıştı
leni canım diz altlarını kalınlaştırdımı stepper.Alıcamda bende tek korkum o
hayır canım kalındı benim normalde diz altlarım da ama inceldi baya. hatta geçen gece annem çırpı bacak diye çağırdı beni bi mutlu oldum anlatamamkaydirigubbakcemile
Gerçekten mi.Ay çok sevindim.Alıyım bende hemen .Belki çırpı bacak olurum.(inş.):dance:
slm stepper alıcaktım ama önce konuyu açan arkadaşın şuan nedurumda olduğunu merak edip son yazdıklarına baktım dizleri çok yüklendiği için mahvolmuş ağrılarından şimdi yapamıyormuş bence sizde çok yüklenmeyin derim
Yau kızlaarrr :)) Ben dün aleti ters cevirdim baktım baktımm uzun uzun benimkinin ayarları yok hani pedallarını dah sıkılaştırmak için yoksa benmi bulamadım :))))Bana yardım edin lütfen
Peki hangi markada var o sıkılaştırı.Almışken ayarlanabilir alalım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?