M
MrsPattz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sebnem1978
-
essn cım canımcım inşallah bozmazsın gidişatını.Stepperda mübarek 25 kg tasınmazki alıp gidesin.kaydirigubbakcemile3Ama bı tabureyi step tahtası gıbı kullanabilirsin tam 4x4 lük stepper gibi olmasada ideal diye düşünüyorum farklı egzersizleri de deneyebilirsin.Hemde vücudun dinlenmiş olur.Sağlıkla zayıflamalar kaydirigubbakcemile5ben bugün tam 1 kg verdiğimi garantilemiş oldum.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Hemen değişecem çizelgemi
bende aşdım bakalım daha gelmedi ürün geldiginde düzenli bi şekilde yapıcam. yorumları okudum.. faydasını gören çok. eminim bend egöricem :)
hayır canım kalındı benim normalde diz altlarım da ama inceldi baya. hatta geçen gece annem çırpı bacak diye çağırdı beni bi mutlu oldum anlatamamkaydirigubbakcemile
Yazılanları okuyunca çok heveslendim şimdi. Ama benim bacaklarım zate zayıf sayılır. Sorun kalça ve göbekde... Acaba oralara etki edermi yoksa büyük ölçüde bacaklarımı inceltiyor. Zaten bacaklarım güzel sayılmaz bide çırpıcık kalmasın hepden :1shok:
aslında bacaklarımdan daha çok etki etti kalçama diyebilirimkaydirigubbakcemile2 ama göbek için pek yararlı olduğunu düşünmüyorum.
Kızlar sonunda bende aldım .Bugün eve gidince başlıycam.Dünde yaptım biraz ama deneemek için.Sizce kaç adımla başlıyım.Bide ayarı en sıkıda mı olsun.
kızlar bse sorcam ben kilo wermeye baslamadn once olculermi almstm hemen her yermn 4 kilo werdm herkes acayp inceldn dio ama butun olculer aynı :1shok: mumkun mudur boyle bse :uhm: ya da nedenn:çok üzgünüm:
hadi hayırlı olsun orta sıkıdan baslayblrsn yorulana kdr yap 3 4 dkda yorulrsn glba dnlendkten sonra 1 2 defa daha oyle yap yawas yawas arttırrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?