- Konu Sahibi sebnem1978
-
off 2 gün düzenli yaptım bugün üşeniyorum yapmaya ne olcak benim bu halim:çok üzgünüm:
bi de bu sabah sarımsak yutmaya başladım. çok faydasını görenler olmuş sanırsam. yani zayıflatmasa da sarımsak faydalı bişi en azından bi kaybım olmaz. sabah ve akşam yemeklerden sora içicem bakalım ne olcak. bi de sirke alabiilsem azıcık hız katsam şu işe o da çok güzel olcak ama birinin harekete geçirmesi lazım beni.kaydirigubbakcemile
essnn yau yapması 10-15 adımdan sonra kolaylaşıyor 1000 tane falan yapıorum .Ama benim üst taraf incecikBacaklarıma göre o yüzden doğru düzgün diet yapmayada cekiniorum tamamen şekilsiz bi hal alıorum yoksa istiyorumki biraz daha ağır olsunki bacaklarımda hemen sonuç alayım yaaaa yazzzz geldi deliricemmm
lenicim hic usenme ac o diyet basarı oykulernden 2 tane oku bak nası yapıosn :jeyyar: ben tam gaza geldim hemoroid olmsm cnm cok sıkkn cok acı cekiorum senağlama stepperın bsna gidip gidip donuorum senağlama yaa bak gor yapmak isteyp ypamaynlr da war :bbo:
lenicim hic usenme ac o diyet basarı oykulernden 2 tane oku bak nası yapıosn :jeyyar: ben tam gaza geldim hemoroid olmsm cnm cok sıkkn cok acı cekiorum senağlama stepperın bsna gidip gidip donuorum senağlama yaa bak gor yapmak isteyp ypamaynlr da war :bbo:
o kadar blmiorum bnm onebody benmknde war kipalarda satılıo sizn orda yok ama galiba kipa,netten alan arkadaslar wardı onlara da sormak lazım :sm_confused:
kızlar meraba bişi sorcam ya
benim alet ilk günlerde normal ekranda adım sayılarımı falan gösteriyodu ama artık göstermiyo.
adım atıyom zaman geöiyo ama ekran hep sıfır. 1 haftada bozdummu acep aleti ya sizinkiler normal çalışıyomu.
Canım benımkı daha yenı geldı ama ben bu ürün hakkında yorumları okudugumda bu sorunu görmüştüm kımısınde ekrana baglanan kablolarda bı arıza dan kaynaklandıgı söyelnıyrodu bıde benım aletı ters cevırdıgımde altında sag pedala baglı düğme gıbı bı mıknatıs ucu da ekrana baglı sanırım adımları onun sayesınde algılıyor bı kontrol et belkı çok tasıyorsan saga sola ona zarar gelmıstır.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şundan ötürü diyorum canım o mıknatıs ordan ayrılabılıyor yanı ordan cıkmıs felan olabılır kılondan ötürü olacagın sanmıyourm.İnşallah hemencecik kurtulursun kilolarından sağlıklı günler diliyorum tatlım..kaydirigubbakcemile5
essncim bu arada eşimde vardı hemoroid.Daha üniversitedeyken başlamıştı ama doktora gittmedi bi türlü.Sonunda bikaç ay önce ameliyat oldu.Başından yakalarsan ilaçla tedavisi kolay oluyo canım.Sende biliyosundur ama.Ben genede söyliyim.Geçmiş olsun hayatım.
twst shape se ii o bse olmaz ondan ayarı da idealdir bnce takılma o gurultuyu bnmki de yapıo hatta bi zaman sora yaglanması gerekio die gıcır gıcır sesler cıkarıo fena halde sinirimi bozuoduBenimkide twıst&shape yazıyor tv de gösterilen ürünün aynısı bende altına baktım ayarlanabılecek bısey yok bıde azıcık gürültü yapıyor oda 83 kg nun altında olmanın verdiği bı ses olsa gerek :):):) İnşallah tez zamanda bozulmaz ben biraz korkuyorumda ayıptır söylemesi...:teytey::teytey: Bu arada kızlar sizi hakketen çok seviyorum:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?