- Konu Sahibi sebnem1978
-
sirkeciden nerden aldın acaba ben intern etten buldum ama cearet edemedim almaya 60 liraya
büyük postanenin karşısındaki ara sokakta kızılay hanın içinde sagdaki ilk dükkandan aldım canım, ab rocket i de ordan aldım 70 ytl kızlarr
Selam arkadaşlar.Benim sorunumda diz altı baldırlarım.Kilo versemde yüzümden başlıyor incelmeye.Bu aletin yararını görürmüyüm sizce.Şimdiden teşekkürler
yaa arkadaşlar yaaa bende kullanıyorum ve yürüyüş yapıyorum 2 aydır 11 kilo verdim ama baldırlarım yine şişti futbolcu gibiyim yaaaaanisenağlama şu kas kitlemi eritmek için hiç bişey yememem gerekiyo heralde?komik gelcek ama gerçekten kaslarımıda eritmek istiyorum şiş şiş duruyolar.sizce zayıflayınca geçicekmi ödem yada zorlamadan olabilirmi.çünkü epeydir semirene kadar yattım yattım 2 aydr yürüyorumCADIARZU
ben de ucuza aldım die sewniodum 50ye almstım bi de tasyamyp taksiye 10 lira baymıstım =) kargoya ne kdr werdin pekii :1rolleyes:
yaa arkadaşlar yaaa bende kullanıyorum ve yürüyüş yapıyorum 2 aydır 11 kilo verdim ama baldırlarım yine şişti futbolcu gibiyim yaaaaanisenağlama şu kas kitlemi eritmek için hiç bişey yememem gerekiyo heralde?komik gelcek ama gerçekten kaslarımıda eritmek istiyorum şiş şiş duruyolar.sizce zayıflayınca geçicekmi ödem yada zorlamadan olabilirmi.çünkü epeydir semirene kadar yattım yattım 2 aydr yürüyorumCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?