- 21 Nisan 2009
- 259
- 6
- 96
- Konu Sahibi sebnem1978
-
selam kızlarr uzun zamandır uğrayamadım siteye ve stepperımla çalışmayı da bırakmıştım kilo veremiyorum nasılsa diye. ama bıraktıktan bi kaç hafta sonra tartıldım 1 kilo eksik çıktım tartıda. tabi önüme geleni yemiştim o süre içinde. sonra pişman oldum bıraktığıma. demek ki ben baya vermişim. ancak sadece 1 kilosunu kurtarabildimkaydirigubbakcemile3
bugün tekrar başladım umarım bu sefer bırakmam. haftada 5 gün 1000 adım yapmayı planlıyorum. diyet yapmıyorum, hiç bir zaman da yapamadım. bakalım ilerleyen zamanlarda ne olucakCADIARZU
dinlenmeden 20 dakika 750 adım attım ve şu an çenemden yere ter damlıyo eşofmanlarım sırılsıklam olmuş halde-tatlicadiarzu-
hemen duşa koşuyorym kızlar umarım bu kadar sıkıntının emeğin karşılığını alabiliriz yaklava:
ben baya bi onceye gttim de bayadır kullanıosun heralde son durum ne werebildin mi bari :1rolleyes:
sanırım ilk olarak martta başlamıştım hiç hatırlamıyorum. daha önce de olabilir:1closedeyes:
yaklaşık 2 ay çok düzenli olmasa da kullanmaya çalıştım ama diyet yapmadım. 57 kiloydum galiba o zamanlar. bi kaç kilo verip bırakmıştım kullanmayı üşendiğim için.bacaklarım falan değişmişti çünkü o yüzden biraz rahat davrandım.
sonra ara ara tekrar başladığım dönemler oldu. o zamanlarda da en uzun 2 hafta düzenli yapıp bırakıyodum. uzun bi aradan sonra bugün tekrar başladım.sositososito
her şeyi yiyorum. tatlı, kızartma, beyaz ekmek vs. aklınıza ne gelirse. ama aylardır kilom sabit. arada dikkat edersem bi kaç gün 52ye iner sonra tekrar yemeye başlarım 53 olur. öyle yani. pek hırslı sayılmam bu konuda ama artık kalan kiloları da verip kafam rahatlasın istiyorum. kararlıyım bu sefer.kaydirigubbakcemile3
ben az once sana yazdgımn bile farkında diilmisim ya utandım bak smdibnm de bacaklarım kalın sennkinn incldgine sewndm walla zten ben ne zmn bi hfta duzenli yapsam anında 1 1.5 kilo gdio we hemn farkediorm ama onu ypmaya ble useniyorum :çok üzgünüm: sennle beraber baslayanlar ne oldu peki bu arada boyun kac cok soru sordum yine ksrma bakma kaydirigubbakcemile2
önemli değil canım:1closedeyes:
benim boyum kısa 158-159 arası bişilerdi en sonkaydirigubbakcemile3
bacaklarım kalçam ve belim gerçekten çok farketti. komşumuz falan arada sıkıştırıp soruyo ne yaptın sırrını bize de açıkla diye ama söylemiyorum. yaşasın kötülük.kötükedihüso
benimle başlayanlar günde 3000 tane falan benim yanına bile yaklaşamıycağım sayılarda yapıyolardı ve epey kilo verdiler ama ben 1000 adımı zor yapıyorum. yorulduğum için değil 15-20 dk onun üstünde acaip canım sıkılıyo ben de bırakıyorum.
evet 1 hafta falan düzenli yapınca hemen kiloda değişiklik oluyo gerçekten çok etkili.a.s.
bu arada woleybol sana ii gelir eger sewiyosan dusun yerimseniben
merhaba arkadaşlar benim arkadaşta var bu aletten kullanmıyo alıp bi denesem bari şimdi sizin yazdıklarını okuyunca aklıma geldi.bugün diyete başladım ama ben diyette çok azimli sayılmam
ozaman ben bu aleti alayım bari ben kendimi bildim bileli bacaklarım kalın ve kilomu hep bacaklarımdan alıyorum düzenli yaparsam bana iyi gelir heralde
güzellerim burda okuduklarımdan gaza gelip bende aldım yaklaşaık 2 aydır kullanıyorum yediklerime zaten dikkat ediyorum ama yinede en küçük bi gelişme yokk acaba bu kadar kafaya taktığım içinmi böle olumsuz oluyooo(((((((
Arkadaşlar bende şimdi sipariş verdim bu aleti inşallah memnun kalırız vallahı arzuco canımcım bende senın dedıgın sıteden aldım kargo %30 ındıırımlı felan dıyor 3-6 tl arasında degısıyormus sen nasıl 14 tl verdinki???:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?