- 4 Temmuz 2008
- 141
- 0
- Konu Sahibi sebnem1978
merhaba leni ne güzel birduygudur kilo vermek..tebrikler..cnm bende düşünüyorum almayı ma hcr gibi çok tereddütteyim ...bacaklarım kalın biraz aslında daha çok göbekle sorunum hamile gibiyim aynı..bende düşünüyorum ama bana ilk bakışta daha çok bacak kalça için gibi geliyor bu alet göbek için sonuç alamayacagımı düşünüyorum..senin nereden daha çok sorunun vardı göbeginde farklılık oldumu? Yarın bunu gerçekten gebe kaldıgımdada yürüyüş gibi kullanabilirim gibi geliyor..benim sorularımı kafamdaki soru işaretlerini yanıtlarsan sevinirim..9 de 2 kilo vermişsin peki diyet falan yaptınmı?
benim problemim çoğunlukla bacaklarımda ama göbeğim de var tabi kikaydirigubbakcemile3
ben de pek yararlı olmaz diye düşünüyodum bacaklardan başka bölgelerde ama belimin yan tarafları resmen eridi sıkılaştı nerdeyse kalmadı gibi. göbeğimin de sertleştiğini hissediyorum.
ama bacaklarda etkisi daha çok. üst bacaklarım şekillenmeye başladı, selülitlerim azaldı ve sıkılaştı. kısacası çok memnunum.:CüvCüv:
diyet yapmadım. ama yediklerimi azalttım abur cuburu kestim. çok fazla kaçamağım oldu gerçi. pizza bile yedim yani. daha neler neler yedim de canınız çekmesin sizin de benim de
en az 2.5 litre su içmeye başladım en büyük değişikliği bu konuda yaptım çünkü nedeyse hiç su içmezdim. onun da baya bi etkisi olduğunu düşünüyorum.
böyle işte yani pek bişey yapmadım umarım yardımcı olabilmişimdira.s.