Zayıflıktan sıkıldım!

whyarki

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
7
0
16
Malatya
20 yaşındayım 1.60 boy 42 kilodayım uzun bacaklıyım kollarımda uzun göğsüm ve popom bile var dümdüz tahta gibi değilim ama belim ve bacaklarım çok ince suratımda küçük olduğu için yaşımda küçük gösteriyo artık kıyafetlerimi daralttırmakdan, 16 yaş çocuk pantolonu giymekden sıkıldım kışın daha kilolu görünmek için kat kat giyiniyorum ama yazın böyle bi şansım olmadığı için tüm zayıflığım ortaya çıkıyo kendi çapımda bir diyete başladım bugün tam 1 hafta olacak 3 öğün yemek yiyorum yemeklerin yanında ekmek yemeye ve hızlı yemeye özen gösteriyorum hızlı yemekde kilo aldırıyomuş diyolar ara öğünlerde kraker elma çikolota tarzı şeyler atıştırıyorum sabahları kahvaltıdan sonra sütle kakolu mısır gevreği yiyorum her gece yatmadan öncede cici bebe bisküvisini sütle mama yapıp yiyip yatıyorum çok iştahsız değildim önceden şimdide iştahımda sorun yok diyetimle aram gayet iyi ama umarım kilo alırım alırsam ilk işim burda sizlerle paylaşmak olcak :)

Bian kendimi okuyorum sandııımm.. ve aynı durumdayız.. gerçekten bu kadar benzerlik olamazzz.. benimde bacaklar ve kollar uzun . aynıı boy ve kilodayız... Vay gel benim kader ortağım, seni en iyi ben anlarım :))))

Bian kendimi okuyorum sandııımm.. ve aynı durumdayız.. gerçekten bu kadar benzerlik olamazzz.. benimde bacaklar ve kollar uzun . aynıı boy ve kilodayız... Vay gel benim kader ortağım, seni en iyi ben anlarım :))))

:))ayy çok sevindim yalnız olmadığıma ben istikrarlı bi şekilde devam ediyorum diyete bzmkilerden gizli yapıyorum kilo almamı istemiyolar ama inanırmısın annem bugün kilo almışşın sen dedi enine genişlemişsin biraz dedi ne kadar sevndim anlatamam bende hissediyorum kilo aldığımı nazar değmesinde

senle herşeyimiz aynı gerçekten :)))
Aaaaaa ilk defa duyuyorum böyle bişiyi. neden istemiyorlar peki ?
Çook sevindim inşallah kilo alıyosundur ... Duacınım :)

of canım ya bizimk,ilerde istemiyor kilo almamı bagırıyorlar bebek maması yediğimi filan görünce bu seferde iyi ce kilo alıp veremeyeceksin acele etme bir kaç yıl sonra zaten kilo alacaksın diyorlar :/

forumda gezinirken bu başlığı görünce yazmadan duramadım nedenine gelince aynı sorunları o yaşlarda bende yaşadım benim sorunumda aşırı zayıf olmamdı 1.65 boyunda 43 kiloydum.gitmediğim doktor kalmadı denemedigim yöntemde kalmadı günde 6 ögün yemek yiyordum vede hiç bir değişiklik yoktu ve çocuk reyonundan kendime göre kıyafet bulmaya çalışıyordum vede bunu kafama çok takmıştım doktorlar yapacak birşey olmadıgını vede metabolizmamım fazla hızlı çalıştıgını söylediler ilerleyen yaşlarda kilo alacağımı söylemişlerdi tabi inanmamıştım hatta şunu söyleyeyim evlendigim zaman ozman 27 yaşımdaydım ve hala 43 kiloydum gelinliğimi manken üzerine oturtup deneme şansları yoktu bile bir fiil benim üzerimde yapıldı herşeyi şu an 30 yaşındayım evlendim evleneli 7 kilo aldım yani artık 50 kiloyum ve halimden gayet memnunum size tavsiyem gerçekten zayıflıgınızı kafanıza takmamak zamanla gerçektende kilo alınıyor şu an 34-36 beden arasıyım vede kilo almak istemiyorum yaşıtım olan bir çok bayana göre daha genç ve fit duruyorum vede bu halimden gayet memnunum kafanızı şişirdiysem özür dilerim sadece sizlerinde benim gibi sıkıntılar çektiğinizi görünce yazmadan edemedim kendinizle barışın kızlar:)

senle herşeyimiz aynı gerçekten :)))
Aaaaaa ilk defa duyuyorum böyle bişiyi. neden istemiyorlar peki ?
Çook sevindim inşallah kilo alıyosundur ... Duacınım :)

teşekkür ederim canım:)) valla bende anlamıyorum bizimkileri fiziğin güzel kilo alma ne gerek var diyip duruyolar

of canım ya bizimk,ilerde istemiyor kilo almamı bagırıyorlar bebek maması yediğimi filan görünce bu seferde iyi ce kilo alıp veremeyeceksin acele etme bir kaç yıl sonra zaten kilo alacaksın diyorlar :/

aynen bizimkilerde öyle son çare gizli yapıyorum artık

herkese selamlar canlarım bugn diyetimin 12. günü ve bgn tartıldım 42 kilo olduğumu söylemiştim vee güzel haber şu an 45 kiloyum:))) çok mutlu oldum ama hedef kilom 52 hatta 55 bile olabilir gözle görülür bir değişiklik olana kadar diyete devamm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…