- 11 Nisan 2023
- 113
- 47
- 32
-
- Konu Sahibi zeynepakar
Aynen kilo almak çok zor evde tatlıları hiç eksiltmem Abur cubur evimde olur ben yiyemiyorum alışkanlık haline gelmediBende hep zayıftım 160 boy 38 39 en fazla 40 kiloydum psikolojik olarak etkilenmiştim baya zamanki çok iyi kahvaltı yapıp üç öğün yemeklerimi aksatmadim kilo almaya başladım şuan 160 50 kiloyum ve en fazla 53 54 olabiliyorum. Bu arada diyetisyene gittim , vitaminler aldım, balık yağları içtim vs ama hiçbir şey kahvaltı kadar etkili olmadı . Şuan kilom sabit 50 altına düşmüyorum .ve bence kilo almak en zor şeylerden biri
Cheesecake ye senŞuan hamburger yemeği o kadar çok isterdim ki ahhhhhüğğğğğğ
Ben şuan mutfakta şu etinin turtaları var onu açıp soda eşliğinde yiyeceğim çok da tokum ama canım çekiyorŞuan hamburger yemeği o kadar çok isterdim ki ahhhhhüğğğğğğ
Doğrusunu söylüyeyim bende acıktım sayenizde sağolun yaaYaptığından ye azıcıkBen yemek yapmadan önce aralarda mutlaka aperatif yiyecekler hazırlıyorum kendime akşam yemeğinden sonra da fare gibi aranıyorum bak bunları yazarken bile acıktım
Ben spora hiç zayıflama düşüncesi ile başlamadım açıkçası hep kilomu korumak ve kendimi dinç, enerjik hissetmek için gittim. Hocalara bile vücudumda kas istemiyorum sadece sıkılaşayım yeter derdim. Zaten bunun faydasını gördüğünde bırakamıyorsun :)Spor bir yaşam biçimi ya Türklerde bu çok eksik maalesef Ramazanda olan oldu zaten tatlı başıma bela oldu bayram sonrası tam gaz spor
Benimde ne tatliyla ne de abur cuburla aram var hiç canım çekmez hatta meyve bile zorla yerim o da sırf vitamini içinAynen kilo almak çok zor evde tatlıları hiç eksiltmem Abur cubur evimde olur ben yiyemiyorum alışkanlık haline gelmedi
Mide zaten küçük onu büyütmem lazımMide küçük ondan mide küçük olunca acıkılmıyor ben diyet yaparken midem küçülmüştü yiyemiyordum 1 dilim peynir 1 yumurta 1 domates 1 salatalık ile doyuyordum
Kilo almak en zor şeylerden biri mi bence vermek zorBende hep zayıftım 160 boy 38 39 en fazla 40 kiloydum psikolojik olarak etkilenmiştim baya zamanki çok iyi kahvaltı yapıp üç öğün yemeklerimi aksatmadim kilo almaya başladım şuan 160 50 kiloyum ve en fazla 53 54 olabiliyorum. Bu arada diyetisyene gittim , vitaminler aldım, balık yağları içtim vs ama hiçbir şey kahvaltı kadar etkili olmadı . Şuan kilom sabit 50 altına düşmüyorum .ve bence kilo almak en zor şeylerden biri
Bence eşinize güzel görünmek için değil de kendinizi mutlu etmek için bir şeyler yapın . Bir diyetisyenden destek alabilirsinizKızlar zayıfım eşimin gözünde daha güzel durmak istiyorum ne yapmam lazım kilo aldırıcı şeyler ne vücut altlarım.belli olsun istiyorum
Olsa keşke şeytana uymam şeytan bana uyar asfghmCheesecake ye senbu saatlerde seversin
Doğrusunu söylüyeyim bende acıktım sayenizde sağolun yaagidem biseyker atistiram burda olmak güzel bişey
Takıntılı biriyim ne yapayımDün bin tane şey yazıldı, hâlâ eşinin ailesinin ne dediğinin derdinde misin, pes.
Şimdi ben faydalı bi şey önerdim diye umuyorum asdfghDoğrusunu söylüyeyim bende acıktım sayenizde sağolun yaagidem biseyker atistiram burda olmak güzel bişey
Ben fazlalıkları vermek için başladım ama sıkılaşınca müthiş bir şeymiş dedim çok zevkli bunca yıldır niye yapmamışım dedim yaza doğru spor salonuna yazılmayı düşünüyorum biraz profesyonelleşsin artık iyice rayınca oturttum evde dinç ve enerjik oluyor insanBen spora hiç zayıflama düşüncesi ile başlamadım açıkçası hep kilomu korumak ve kendimi dinç, enerjik hissetmek için gittim. Hocalara bile vücudumda kas istemiyorum sadece sıkılaşayım yeter derdim. Zaten bunun faydasını gördüğünde bırakamıyorsun :)
Üfürükçü hocalar gibiyimNomad Daughter kilo verme sürecimde de bana destek olan bir üye. Bak sizede tesir etti hemen. Kalk kız yap bi menemen göm
Bide baklavanın içine yulaf koyabilirŞöyle bir güzel iskender ye ardından sufle göm ve ertesi gün kalk spora başla :) Zayıfta olsan kilolu da olsan vücudu şekillendirmek sporda bitiyor :)
Ya bi gidin ya. Valla.Benimde ne tatliyla ne de abur cuburla aram var hiç canım çekmez hatta meyve bile zorla yerim o da sırf vitamini için
İşte o büyüyünce ya Allahhh Bismillah arkası geliyor sonra da az yesem diye bakıyorsunuz evlendiğimde 45 kiloydum kemiktim ya inanın kemikMide zaten küçük onu büyütmem lazım