- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.316
-
- Konu Sahibi zeynepakar
Yaşım 25 çocuğum da yok yeni evliyim ama ideal kilo güzel bişey ya gerçekten çevremdeki insanlar yanımda kıyafetlerini değiştirirler ben yapamam çekinirim çünkü çok laf edecekler bu ney sen nasıl zayıfsin diyeceklerSimdi okudum çok çok zayıf degilmissiniz.
Biraz kilo alımı çok zor değildir bence.
Birde yaş çok etkiliyor 25 yaşıma kadar 50 kilonun ustunde görmedim ama 30 dan sonra 60 kilonun altına inemiyorum.
Her ikisi de var tavsiye versenizEşinin gözünde daha güzel durmak için değil de kendini daha iyi hissetmek için tavsiye isteseydin verebilirdim. Ama noo bebişim noo
Aynen haklısınız düzenli spor şartBoya göre evet biraz zayıf kalıyor ama iştahınızı artıracak tabi sağlıklı yeme düzeni ile başlayabilirsiniz ama dediğim gibi spora hatta vaktiniz varsa direk spor salonuna gidin. Ben evde 20 dk spor yapıyorsam salonda 3 saat yapıyordum o derece katkısı var.
Yav ye işte istediğini hayallerimizi süsleyen mantılar, tatlılar var ne durduruyorsun kendiniEvet kesinlikle dimi spor çok güzel şekillendiriyor popo yukarı kalkıyor göbek dümdüz yaa şu kilo alamayanlara cidden şaşıyorum
Bunu deniyecem yarın bir hafta sonra yazacam İnsAllah faydası olurİftarda yemekten sonra 250 gr tulumba yedikten sonra yatsı sonrası bir paket ruffles ardından kahve ile birlikte caramio çikolata sonra 1 kase soslu fıstık yatarken yine tulumbaya gömülünce tahmini olarak 700 800 gr olmuş oluyorsunuz he derseniz ben cips yemek istemiyorum o zaman kuruyemişi abartın bakalım almıyor musunuz?
Troid beziniz hızlı çalışıyordur,bu metabolizmayı etkiler.Ama yeme alışkanlıklarınız nasıl?Çok yiyip kilo alamayan insanlar da var,siz öylemi siniz?Gideyim mutfhata tatlı yiyem ne yapayım biseyker yapmak zorundayım eşim bu halimde memnun zaten 50 kilonun altında değilim
Yav ye işte istediğini hayallerimizi süsleyen mantılar, tatlılar var ne durduruyorsun kendiniPopo olayını pek sevmiyorum ama göbeğin düzlüğü için o sporu hayatta bırakmam
Şuan hamburger yemeği o kadar çok isterdim ki ahhhhhüğğğğğğİftarda yemekten sonra 250 gr tulumba yedikten sonra yatsı sonrası bir paket ruffles ardından kahve ile birlikte caramio çikolata sonra 1 kase soslu fıstık yatarken yine tulumbaya gömülünce tahmini olarak 700 800 gr olmuş oluyorsunuz he derseniz ben cips yemek istemiyorum o zaman kuruyemişi abartın bakalım almıyor musunuz?
Spor bir yaşam biçimi ya Türklerde bu çok eksik maalesef Ramazanda olan oldu zaten tatlı başıma bela oldu bayram sonrası tam gaz sporYav ye işte istediğini hayallerimizi süsleyen mantılar, tatlılar var ne durduruyorsun kendiniPopo olayını pek sevmiyorum ama göbeğin düzlüğü için o sporu hayatta bırakmam
Öncelikle kilo almak istemek zaten insanda bir motivasyon oluşturuyor. Doktora gideceksin ferritin değerlerine baktiracaksın. Genellikle demir eksikliği olanlar kilo alamıyor ya da hormonel de olabilir. Onu doktor testlere bakarak söyler artık. Verdiği ilaçlar acıktırıyor. Boğazını tutabilene aşk olsun.Her ikisi de var tavsiye verseniz
Ben sürekli yemek yapan biriyim yemek kokusu koklayinca doyan biriym öyle sürekli acikmamTroid beziniz hızlı çalışıyordur,bu metabolizmayı etkiler.Ama yeme alışkanlıklarınız nasıl?Çok yiyip kilo alamayan insanlar da var,siz öylemi siniz?
Olur olur ben size buraya günlük diyet gibi listemi yazayım siz de aynılarını yiyin diyetisyene gerek yok takılın benle sizBunu deniyecem yarın bir hafta sonra yazacam İnsAllah faydası olur
O zaman,yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz lazım.Keşke sizin gibi olsaydımBen sürekli yemek yapan biriyim yemek kokusu koklayinca doyan biriym öyle sürekli acikmam
Dün bin tane şey yazıldı, hâlâ eşinin ailesinin ne dediğinin derdinde misin, pes.Diyetisyen de pek işe yaramıyor 51 kiloyum ideal kilom 60 olması lazım eşimin ailesi hepsi kilolu bana hep zayıfsin diyorlar
Yaptığından ye azıcıkAynen ya bu arada mutfhata hiç çıkmayan biriyim güzel yemekler yaparım kaynnam 90 kilo oldu kayimbabam 115 ben halen yerimde sayıyorum
Mide küçük ondan mide küçük olunca acıkılmıyor ben diyet yaparken midem küçülmüştü yiyemiyordum 1 dilim peynir 1 yumurta 1 domates 1 salatalık ile doyuyordumBen sürekli yemek yapan biriyim yemek kokusu koklayinca doyan biriym öyle sürekli acikmam