- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.460
- Konu Sahibi zeynepakar
Hah sen de burdasın ohhBide baklavanın içine yulaf koyabilir
Ballı yeşil çay vardı bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah sen de burdasın ohhBide baklavanın içine yulaf koyabilir
Neden soda anlatsnaa brssssBen şuan mutfakta şu etinin turtaları var onu açıp soda eşliğinde yiyeceğim çok da tokum ama canım çekiyor
Ben de tulumba ile bendensinYa bi gidin ya. Valla. Orucumu kadayıfla açıyom ben. Ben gidiyom ya sevmedim bu konuyu
Bana göre yani çünkü ben yıllarca kilo almak için uğraştım ağlardım baya bayaKilo almak en zor şeylerden biri mi bence vermek zor kilo alırken ne güzel bir şeyler yeniyor zevkli verirken onca sporun yanında o boğazı tutmak az yemek
He yaa üstüne de ballı yesilcay ictinmi tamamdırHah sen de burdasın ohh
Ballı yeşil çay vardı bide
Yediğimi eritsin diyeNeden soda anlatsnaa brssss
KK üyelerine resmen yulaf satışı yaptım asdfg Bak baklavayla mantıklıymış bir taraftan çalıştırabilir sizde öğreniyorsunuz yavaş yavaşBide baklavanın içine yulaf koyabilir
Tabiki de faydalı yüzde yüzŞimdi ben faydalı bi şey önerdim diye umuyorum asdfgh
Annemin gün boyu poğaça böreği yiyip üzerine bir fincan yeşil çay içerek '' hani eritiyor, zayıflatıyordu bu çay '' demesi aklıma geldiYediğimi eritsin diye
Kaynanam ile kayınpederime gösterdim ben bundan yiyorum diye ee köyde atlara veriyorlar bu dediler sonra mutfaktan hurma toplarından getirdim yiyin bak yeni yaptım çok güzel dedim güzelmiş dediler ee işte siz de şimdi yulaf yediniz işte dedim parayla mı satıyorlar bunu diyorlarKK üyelerine resmen yulaf satışı yaptım asdfg Bak baklavayla mantıklıymış bir taraftan çalıştırabilir sizde öğreniyorsunuz yavaş yavaş
Yediklerini yaz bize kalorisine bi bakalımDoğrusunu söylüyeyim bende acıktım sayenizde sağolun yaagidem biseyker atistiram burda olmak güzel bişey
Yulaf ve sen artık bir bütünsünüz sağlıklı ve kilo aldırici tarifleri senden öğreniyoruzKK üyelerine resmen yulaf satışı yaptım asdfg Bak baklavayla mantıklıymış bir taraftan çalıştırabilir sizde öğreniyorsunuz yavaş yavaş
Tabii ardından limonlu yeşil çay içmeden olur muAnnemin gün boyu poğaça böreği yiyip üzerine bir fincan yeşil çay içerek '' hani eritiyor, zayıflatıyordu bu çay '' demesi aklıma geldi
Ahh ahh yıllardır bana da at mısın sen dediklerinde iltifat ettiklerini sanmıştım ama öyle değilmiş Parayla hemidehh çok paraylaa deseydinKaynanam ile kayınpederime gösterdim ben bundan yiyorum diye ee köyde atlara veriyorlar bu dediler sonra mutfaktan hurma toplarından getirdim yiyin bak yeni yaptım çok güzel dedim güzelmiş dediler ee işte siz de şimdi yulaf yediniz işte dedim parayla mı satıyorlar bunu diyorlar
Ayyy gözümde canlandı böyle mıy miy miy.Ya bi gidin ya. Valla. Orucumu kadayıfla açıyom ben. Ben gidiyom ya sevmedim bu konuyu
Önceden ben bunu yiyemem be bu böyle derdim ama hâlâ lapasını yiyemem hurma topları yapıyorum sonra hepsini bitiriyorum hani bunun diyeti nerede deyip yapmıyorumAhh ahh yıllardır bana da at mısın sen dediklerinde iltifat ettiklerini sanmıştım ama öyle değilmiş Parayla hemidehh çok paraylaa deseydin
Evet ben bunları yazarken katmer arası domates peynir yiyorum ve sizinle gurur duyuyorumYulaf ve sen artık bir bütünsünüz sağlıklı ve kilo aldırici tarifleri senden öğreniyoruz
O daha çok vicdani rahatlatıyor mideyi bilmiyorum da deniyorum olmuyor görüyorsunuz imajiAnnemin gün boyu poğaça böreği yiyip üzerine bir fincan yeşil çay içerek '' hani eritiyor, zayıflatıyordu bu çay '' demesi aklıma geldi
O lapa dediğin pişirilmiş halini mi yiyemiyorsun? O kadar tarif verdim uygulasan yerdin hiç dinlemiyorsun beniÖnceden ben bunu yiyemem be bu böyle derdim ama hâlâ lapasını yiyemem hurma topları yapıyorum sonra hepsini bitiriyorum hani bunun diyeti nerede deyip yapmıyorum