- 11 Nisan 2023
- 113
- 47
- 32
-
- Konu Sahibi zeynepakar
Diyetisyen de pek işe yaramıyor 51 kiloyum ideal kilom 60 olması lazım eşimin ailesi hepsi kilolu bana hep zayıfsin diyorlarMutfağın önünden geçerken 2 kilo alan biri olarak fikrim yok
Şaka bi yana kilo vermek kadar almak da zor.Diyetisten desteği alabilirsiniz.
Boyunuz kaçDiyetisyen de pek işe yaramıyor 51 kiloyum ideal kilom 60 olması lazım eşimin ailesi hepsi kilolu bana hep zayıfsin diyorlar
Şöyle bir güzel iskender ye ardından sufle göm ve ertesi gün kalk spora başla :) Zayıfta olsan kilolu da olsan vücudu şekillendirmek sporda bitiyor :)
[/QUOTE
Orası öyle yaz yaklaşıyor sürekli geniş giyiyorum bende isterim vücuduma uygun güzel giysiler o öz güven bende hiç yok
Nasıl diyetisyen işe yaramıyorDiyetisyen de pek işe yaramıyor 51 kiloyum ideal kilom 60 olması lazım eşimin ailesi hepsi kilolu bana hep zayıfsin diyorlar
Gideyim mutfhata tatlı yiyem ne yapayım biseyker yapmak zorundayım eşim bu halimde memnun zaten 50 kilonun altında değilimBenim arkadaşım da aşırı zayıf.
Galiba bu vücut yapısıyla,genetikle falan alakalı.
Ve eşinden dolayı çok sıkıntı bu zayıflık hayatını etkiliyor.
Bence takviye falan değil diyetisyen,spor gibi çareler düşünün.
Birde ben yemek yer uyurum aşırı kilo aldırıyor.
Yemekten önce tatlı yerim oda yemek yediriyor.
Ya haklısınız. Düzenli besin olsa tabi insan kilo alırNasıl diyetisyen işe yaramıyor
Yaramaz olur mu?İyi bir beslenme uzmanına gidin. Meyve ve bal karışımlı yiyecekler var.Araştırın.Spor yapın.
1.70Boyunuz kaç
Simdi okudum çok çok zayıf degilmissiniz.Gideyim mutfhata tatlı yiyem ne yapayım biseyker yapmak zorundayım eşim bu halimde memnun zaten 50 kilonun altında değilim
Evet kesinlikle dimi spor çok güzel şekillendiriyor popo yukarı kalkıyor göbek dümdüz yaa şu kilo alamayanlara cidden şaşıyorumŞöyle bir güzel iskender ye ardından sufle göm ve ertesi gün kalk spora başla :) Zayıfta olsan kilolu da olsan vücudu şekillendirmek sporda bitiyor :)
düzenli beslenmiyor musunuz?Ya haklısınız. Düzenli besin olsa tabi insan kilo alır
Boya göre evet biraz zayıf kalıyor ama iştahınızı artıracak tabi sağlıklı yeme düzeni ile başlayabilirsiniz ama dediğim gibi spora hatta vaktiniz varsa direk spor salonuna gidin. Ben evde 20 dk spor yapıyorsam salonda 3 saat yapıyordum o derece katkısı var.