Zayıflayamıyorum

Peki gün içinde ne yiyoruz

Oooh Cherry canım çekti yeminle, eve geçiyorum somon alıp yapayım bari sdgfd. Ben de tuzlu abur cubur bağımlısıyım yahu, tatlı hiç sevmem ama cips, tuzlu kraker bunların hastasıyım. Tuzlu gıdadan kurtulmam için ne öneri verirsin bana? Hanımefendinin de konusunu dağıtmayım da :)

İşyerindekilerin söylediklerine kulağını tıka. Sonuçta bu senin sağlığın. Birşey derlerse dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmek istiyorum dersin. Sağlıklı beslenmek sadece kilo vermekle ilgili değil. Kilonu korumak, vücudundaki organlarının daha iyi çalışması için. Kimseye aldırma, ben 2 yıldır sırf sağlıklı besleniyorum, inan böyle daha enerjik ve daha mutluyum

Valla kanka cipsin ben de hastasiyim. Hele gecende hediye aldim birine, gurme shoptan peynirli kraker ama peynir tasiyor icinden nasil soyleyeyim sirf peyniri kraker yapmislar gibi Verdim hediyesini abiye, ikram etti bana off dedim bu nasil bir is arkadas Cips haftada 1 kere aliyorum evime, onu da zaten paketi actigim gibi yiyorum yaninda artik kola, sarap ne varsa pfffffffff Hicbir tavsiye yok yani benim de canim cekti simdi.

Aynen.

Ben soylemistim mesela, ben disardan yemek istemiyorum ogle yemegini, icine koyduklari malzemeler nedir belli degil, kalitesiz en ucuz yaglardan koyuyorlar, sartlar hijyenik mi belli degil.....boyle soyledim. Insanlar da anladi ne demek istedigimi.

Ahaha ayy keşke demeseydim. :) Diyetisyen arkadaşım var, canın tuzlu şeyler çektikçe tuz atma yemeklere, onun yerine bol bol baharat koy dedi ama işe yaramadı.

Ben sabah 8.00de kahvaltımı yapıyorum bir haşlanmış yumurta 6 zeytin biraz beyaz peynir iki dilin buğday ekmeği. 10.30da ara öğün olarak 2 hurma 1 şekersiz kahve. Öğle 12.00de 100 gram et, salata ve yoğurt. 15.30da ara öğün olarak activia ve kuru incir. 18.00de de sebze yemeği 9 kaşık, salata ve yoğurt. Başka da hiçbir şey yok bayanlar.
Tabi haftanın 5 günü de spor yapıyorum

Şöyle söyleyeyim. Hiç diyetisyene gitmedim. Benim de ciddi kilo problemim var. Ama iki gündür canan karatayın koyduğu yasaklara uyuyorum. Ve karbonhidratları ve Gluten içiren beyaz ekmeği hayatımdan çikardım. Çünkü bağırsaklarım alarm vermeye başlamıştı. Ekmek ve şeker bağırsakları mahvediyor. Bu beslenme protein ağırlıklı olduğu ve doymadan masadan kalkmayı yasakladığı için çok iyi bir diyettir. İki günde vücudumdaki şişlik bile azaldı.

kilo verdiniz mi peki

Tamam işte sorun belli khidrat aşığıysan bu iş olmaz.önce khidratla arana epey bi mesafe koy ve proteine yönel bak nasıl tıkır tıkır gidiyor kilolar

Bana her türlü abur cubur u damardan verebilirler. Konu dağılmaz canım

Glisemik indeks diyeti, metin özata

Ayça kaya 5333 sayarak zayifla

Bunlari.oneririrm
İnsulin direncini kirmak.icin.haftada 5 gun 45 dk.yurumen.şart

Ve insulin direnci olan birinin glisemik indeksleri.bilip bilincli beslenmesi lazim
Tekrarmı kan tahlili yaptırsam acaba

K
karbonhidrat aşığıysan olmaz, mümkün değil zayıflaman. Karbonhidratla platonik takıl, sevişme...zayıflarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…