- Konu Sahibi KarincaKadin
-
aynen ya. ayçiçek yağıyla yapıyorlar çoğunu. tereyağı ve zeytinyağı varken. Dışarda yiyince masum görünen yemekler bile kalori bombardımanı oluyor.Aynen.
Ben soylemistim mesela, ben disardan yemek istemiyorum ogle yemegini, icine koyduklari malzemeler nedir belli degil, kalitesiz en ucuz yaglardan koyuyorlar, sartlar hijyenik mi belli degil.....boyle soyledim. Insanlar da anladi ne demek istedigimi.
:) çokta korkağım.Tup mide ameliyati olun demedim ki kaldi ki onda da olen yok artik : )balon bu 5 dakikada takilan bir sey arastirin bi
Allah canını almasın. Kahkaha attım :)K
karbonhidrat aşığıysan olmaz, mümkün değil zayıflaman. Karbonhidratla platonik takıl, sevişme...zayıflarsın.
Şekerli ,şekersiz fark eder mi ?Sabah aç karnına bi türk kahvesini bi iç yarım saat sonra yemek ye öğle yemeğinden sonra ve ya akşam yemeğinden sonra bir daha iç türk kahvesini bak canin birsey istemez
Sabah aç karnına bi türk kahvesini bi iç yarım saat sonra yemek ye öğle yemeğinden sonra ve ya akşam yemeğinden sonra bir daha iç türk kahvesini bak canin birsey istemez
Evet onu söylemeyi unuttum canım şekersiz ya da cok aci olur derseniz çay kaşığı ucuyla az şeker atabilirsiniz metabolizmayı acayip calistiriyorŞekerli ,şekersiz fark eder mi ?
var cnm var. tüm kitaplarını oku hayatin degisecekOnunda kitabı var mı işe yarayacak birşeyler
Bunu deniyeceğim ,teşekkürler.Evet onu söylemeyi unuttum canım şekersiz ya da cok aci olur derseniz çay kaşığı ucuyla az şeker atabilirsiniz metabolizmayı acayip calistiriyor
Evet yorgunluk hissetmiyorsunBunu deniyeceğim ,teşekkürler.
Tanıdığım kişiler var kalkar kalkmaz kahve içerler,bir de kiloları gitti hiç aklıma gelmez di sebebi kahve'ymiş meğer ,midelerinde de bi sorun olduğunu duymadım,aksine daha dinçler,daha az yorgunlar ...
İnsülin direncine sahip biri olarak şöyle soyliyeyim.Basit karbonhidratlari hayatinizdan tamemen cikariyorsunuz.Meyve cok az ve kontrollü tuketiliyor yaninda mutlaka yoğurt süt veya ayranla.Diyetisyeninizin listesine uymazsaniz gün içinde gece mutlaka yersiniz.Hatta ben uyanip tatli yiyorum mesela.Göbek bölgesi yaglanma yapar en cok.En tehlikelisinde tip 2 diabet adayi olmamiz.Ben gecen yil ayda 4 kilo verdim ve yağdan verdim hepsini.Ama benim aşırı kilom yoktu.Fazlaligi verdim kurtuldum.Cok kontrolluyum suan.Diyetinizi asla bozmayin.Asla abur cubur yemeyin.Yürüyüş insülin direncini kirmada cok etkili.Yürüyüş yapin.Cok da zorlaniyosaniz metamorfin grubu ilaclardan alabilirsiniz.Bağımlılık filan yapmaz korkmayin.Zaten biz insülin direnci olanlar tatli bagimlisiyiz malesef.Korkutmak istemem ama direnci kirmazsaniz kilolar artar kilolar arttikca direnc artar.Böyle de bir kısır döngü yani.Sabirli olun.Direnç kirildiginda o kadar hizli zayiflayacaksiniz ki onanamayacaksiniz.Ama diyet listelerinize uymaniz şart.Asla ac kalmayin ve öğün atlamayin.Benim derdim bu. 20 kilo aldım 6 diyetisyen değiştirdim. Burda konular açtım ama yok bir 2 veriyorum. Sonra hopp geri alıyorum.
Banabir yol gösterin kızlar. Cidden çıkmaz yol gibi sürekli aynı yerde olmaktan sıkıldım.
Her türlü fikre açığım. Çok yemiyorum ama karbonhidrat aşığıyım
Benim derdim bu. 20 kilo aldım 6 diyetisyen değiştirdim. Burda konular açtım ama yok bir 2 veriyorum. Sonra hopp geri alıyorum.
Banabir yol gösterin kızlar. Cidden çıkmaz yol gibi sürekli aynı yerde olmaktan sıkıldım.
Cok sekersıib:) çok istiyorum canım durmayı 2 gün duruyorum 3. Gün yine aynı. İradem yok oldu. Cidden eskiden en fazla 60 olurdum. Şimdi 78 im .irademi de mi yedim ne yaptım
Karatay diyetini bir araştırın. Diyetisyene gityiğinize göre tahlilleriniz yapılmıştır,vitamin değerlerinize bakılmıştır.Benim derdim bu. 20 kilo aldım 6 diyetisyen değiştirdim. Burda konular açtım ama yok bir 2 veriyorum. Sonra hopp geri alıyorum.
kan tahlili yaptirdiysan tekrara gerek yok bence. Dedigim gibi glisemik indeks ile ilgili bilgi ogrenebilirsin cunku bir ornekle açiklarsak, beyaz ekmek ile tam bugday ekmeginin kalorisi ayni ama tam bugday seni tok tutar, daha uzun surede sindirilir. Beyaz un, şeker gibi gidalar ise şekerini firlatir. O yuzden basit ipuclariyla sekerini daha yavas yukseltecek sekilde beslenmen lazim ki saglikla kilo verebilesin.Tekrarmı kan tahlili yaptırsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?