- 6 Şubat 2016
- 256
- 167
- 23
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Ben bittim o zaman cherry, 6 aydır dukan la cebellesiyorumBu arada Karatay diyeti Canan hocanin icadi degil, Atkins diyeti olarak bilinen bir Amerikan obezite karsiti icat bir diyet. Atkins Amerika'da artik populer degil.
Kisa vadede faydasi var tabi ki. Ama uzun vadede cok cok az karbonhidrat yemek bunyeye cok zararli. Her ogunde karbonhidrat ve protein almak cok onemli. Bir de cok fazla protein yemek bobrekleri tuketiyor. O yuzden diyet yapmadan once lutfen doktorunuza danisin, kitaptan okuyarak diyete ben pek sicak bakmiyorum.
şeker ilacı veriyordur canım oda en fazla 1 hafta ondan sonra ishal falan kalmıyor gaz çok pis kalıyor :)benimkide. Oysa arkadaşım ishal olmuştu ve birsürü verdi kilo. Artık 3ün 5in hesabını yapmıyorum. Ne kadar giderse gitsin:)
şeker ilacı veriyordur canım oda en fazla 1 hafta ondan sonra ishal falan kalmıyor gaz çok pis kalıyor :)[/QUOTE
aynengazman gibi oluyosun
Ben sabah 8.00de kahvaltımı yapıyorum bir haşlanmış yumurta 6 zeytin biraz beyaz peynir iki dilin buğday ekmeği. 10.30da ara öğün olarak 2 hurma 1 şekersiz kahve. Öğle 12.00de 100 gram et, salata ve yoğurt. 15.30da ara öğün olarak activia ve kuru incir. 18.00de de sebze yemeği 9 kaşık, salata ve yoğurt. Başka da hiçbir şey yok bayanlar.
Tabi haftanın 5 günü de spor yapıyorum
Proteinden zengin beslenmek vücut için iyi bişey ama karbonhidratı tamamen kesmek bana doğru gelmiyor ya bence de en azından kahvaltıda ekmek yemek lazım. Gerçi ekmeğin iyisi de (ekşi mayalı, katkısız, iyi undan) 8 tl yuh yani, geçen aldım ordan biliyorumKaratay diyetini bir araştırın. Diyetisyene gityiğinize göre tahlilleriniz yapılmıştır,vitamin değerlerinize bakılmıştır.
Karatay ile ben 18 kilo verdim. Hala iki öğün besleniyorum. Karbonhidrat tüketilmiyor Karatay'da ama ben artık sabah kahvaltısında yiyorum,kiloda almadım.
film izlerken cips tıkınmak, patlamış mısır tırtıklamak
Benim eşimde öyle İnan artık bıktımBir kere etrafta sabote edecek biri olmaması lazım. Akşamın bir saati dondurma almaya giden bir kocaya sahipken koca göbeğim gitmez tabii. İpin ucu kaçınca nasılsa bozuldu diyet diye yiyip gitmemek lazım. Alt tarafı bir tutam cips ucundan pasta dememek lazım. İmamın dediğini yap yaptığını yapma
Gece oturuyorsanız bu da bi neden malesefÇok tatlısınız. Normalde yemiyorum yemiyorum gece içimden canavar çıkıyor mesela
İçinde prebiyotik olduğunu söyledi. Aslında ben hurma yiyorum.Activia suni şeker fazla içeren bir ürün diye biliyorum. Onun yerine kendiniz meyveli şekersiz yoğurt yapsanız daha güzel olmaz mı?
Geçmiş olsun canım gaps diyeti mi yapıyorsunİçinde prebiyotik olduğunu söyledi. Aslında ben hurma yiyorum.
5 gündür sağlık sorunlarımdan dolayı hayvansal gıdalar da yasak. Diyetim değişti o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?