Zayıflayamıyorum

Yeme düzeni oluştur kendine. Belli saatler / öğünler koy onlar dışında asla yemeyeceğim diye şartla kendini. Ne bileyim yeme günlüğü falan tut yediklerini yaz kalori hesapla falan. Diyet hesaplarını takip et ne yapıyorlarmış diye bak göz gezdir.. Diyet hesabı aç hatta belki motive eder seni.. Aç kalacağın diyetler uygulama dengeli beslen. Su tüketimine özen göster. Aklıma gelenler bunlar

Karbonhidrat yerine çiğ kuruyemiş tüketiliyor kahvaltıda. Yanında peynir zeytin yumurta yine mevsimine uygun sebzeler ile doyurucu bir kahvaltı oluyor aslına bakarsanız. Diğer oğünlerde mevsim sebzeleri,bakliyat yada et yeniyor aslında ama tabiki sürekliliği zor. Ben artık kahvaltıda ekmek yiyorum ekşi mayalı tam çavdar tercih ediyorum genelde,haftasonu istediğim tarzda ekmek (unlu mamül)yiyorum kahvaltıda,ideal kilomdayım artık. Sadece 5 saat kuralına uyuyorum,ara öğün yapmıyorum artık.
Bilemiyorum sık sık ,az az yemek bana yaramadı o tarz beslenmede kilo veremedim ben ama tabi herkese uymayabilir.

Valla milletin midesi delinir :) aç karnına kahve mideye zarar.
Bende sabah ilk iş sade Türk kahvesi içerim. Cidden bağırsakları acayip çalıştırıyor. Haftasonu yapamıyorum ev ahalisiyle uğraşmaktan,inan farkediyorum enerjimin düştüğünü.Birde spordan önce muhakkak içerim ,enerji veriyor.
Midemde sorun olmadı.

İçinde prebiyotik olduğunu söyledi. Aslında ben hurma yiyorum.
5 gündür sağlık sorunlarımdan dolayı hayvansal gıdalar da yasak. Diyetim değişti o yüzden.
Prebiyotik almak için kefir tüketebilirsinuz,benim evde mayam vat kendim yapip günde 1 bardak içerim muhakkak.

Arkadaşlar mesajları teker teker şu an okuyamadım ama şahanesiniz. Konuyu açtığımdan beri sadece sağlıklı besleniyorum ve asla diyet yapmıyorum. Şu an şahane gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…