Zayıflayamıyorum

Günde 3 öğün beslen. En geç 9da kahvaltını yap ve kahvaltı ile öğle yemeği arasına bir de öğle yemeği ile akşam yemeği arasına bir ara öğün koy. Hurma, incir yA da meyve gibi. Akşam yemeğini de en geç 19da ye. Bak zamanla vereceksin ve alışacaksın. Yağ şeker tuz ve beyaz ekmek yok.

Bu arada Karatay diyeti Canan hocanin icadi degil, Atkins diyeti olarak bilinen bir Amerikan obezite karsiti icat bir diyet. Atkins Amerika'da artik populer degil.

Kisa vadede faydasi var tabi ki. Ama uzun vadede cok cok az karbonhidrat yemek bunyeye cok zararli. Her ogunde karbonhidrat ve protein almak cok onemli. Bir de cok fazla protein yemek bobrekleri tuketiyor. O yuzden diyet yapmadan once lutfen doktorunuza danisin, kitaptan okuyarak diyete ben pek sicak bakmiyorum.

Okurken hafifçe yutkundum sonlarında ağzımın suyu aktı. Afiyet olsun,ben yemiş kadar oldum

Canim ikimiz birbirimize söz verip zayiflayalim olur mu bende de insulin direnci var ve kilo veremiyorum

Onunda kitabı var mı işe yarayacak birşeyler

Hayatım afiyet bal şeker olsun. :) ben olsam ooo balık arkası helva yerim. Öldüğünü anlasın diye. Ama yapmayacağım artık

Dengeli beslenmenin tek kotu tarafi var , o da buteceye delik aciyor Saglik bu, tabi ki paradan kacinmak olmaz ama et her gecen gun pahalilasiyor mu ne??
:) bir pizzanın 50 lira olduğu günümüzde et ucuz kalır. Et alırım. Yeterki zayıflayım

Sen dedin ya 19 dan sonra yeme. İlk iş saate baktım vallahi.

Ya iş yerine giderken sağlıklı şeyler götürüyorum. Herkes hemen diyette misin. Allah cezanızı versin sağlıklı besleniyorum diyeceğim. Beynimi bozmalarına izin vermeyeceğim.
Fikri sevdim. Cidden bu bir hastalık
Eski kıyafetlerimin hiç birisine bir bacağım bile girmiyor. Topuklu ayakkabıyı geçtim mezar ayakkabılar giymeye başladım. Ben hastayım ve sağlıklı beslenmem lazım

Sen dedin ya 19 dan sonra yeme. İlk iş saate baktım vallahi.
Ben 18den sonra yemiyorum bayadır diyetteyim. Bir de artık rahatsızım 5 gündür hiçbir şey yiyemiyorum. Sağlığınızın kıymetini bilin. Altı günde 2,5 kilo verdim diyetle ve sporla . Siz de verebilirsiniz. İnsan yemeyince ölmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…