- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
karatay diyeti aslında tam bir diet degil. saglıklı yaşam kitabı gibi. saglıklı beslenmeyi ögretiyor.Evet Karatay'ın kitabını okuyunca beynin yıkanıyor ve asla abur cubur karbonhidrat yemiyorsun.
Okurken hafifçe yutkundum sonlarında ağzımın suyu aktı. Afiyet olsun,ben yemiş kadar oldumSiz tam bugday makarnaya bir bakin kesinlikle. Ben zeytinyaginda domates pisirip sos da yapiyorum, hem hafif hem lezzetli hehehe :) Midem kazininca kucuk bir tabak yapiyorum, hem midem bayram ediyor hem sagligim. Bir de kuruyemise de yonelin derim su ana kadar hayatinizda yeri pek olmadiysa :) Bu oglen evdeydim sunlari yedim mesela:
- Firinda buyukce bir dilim izgara somon kendim marine ettim
- Firinda 2 orta boy patates, mantar, havuc, hangi sebzeyi yakistiriyorsaniz
- Yesil salata
- Vazgecilmezim limonlu tuzlu turp :) :)
- Yemegin hemen ustune kahve maalesef vazgecemedigim kotu aliskanligim :)
ogleden sonra: Meyve, kuruyemis, cay keyiflik naneler
Aksam:
Ispanak yemegi, bulgurlu domatesli yaninda bolca yogurtla heheh :)
Benim derdim bu. 20 kilo aldım 6 diyetisyen değiştirdim. Burda konular açtım ama yok bir 2 veriyorum. Sonra hopp geri alıyorum.
Banabir yol gösterin kızlar. Cidden çıkmaz yol gibi sürekli aynı yerde olmaktan sıkıldım.
Her türlü fikre açığım. Çok yemiyorum ama karbonhidrat aşığıyım
Onunda kitabı var mı işe yarayacak birşeyleryapabilirsen karatay saglikli beslenmesini dene cnm. bak diyet demiyorum saglikli beslenmeac kalmiyorsun doyana kadar yiyorsun ama zararli seyleri yemiyorsun. arkadaslarim karatayi yaşam tarzi haline getirdi manken gibiler. bende ucundan yapiyroum insallah tam yaparim bi gün :)
İlaç kullanıyor musun canım şahane olur zayıflarsak :)Canim ikimiz birbirimize söz verip zayiflayalim olur mu bende de insulin direnci var ve kilo veremiyorum
TeşekkkürlerKaratayi yaşam tarzin haline getirebilirsen insulin direncin de ilacsiz azalir ama zamanla tabi. bir cok hastaliktan da korunmus olursun. facebook da bununla alakali cok guzel gruplar da var.
Hayatım afiyet bal şeker olsun. :) ben olsam ooo balık arkası helva yerim. Öldüğünü anlasın diye. Ama yapmayacağım artıkSiz tam bugday makarnaya bir bakin kesinlikle. Ben zeytinyaginda domates pisirip sos da yapiyorum, hem hafif hem lezzetli hehehe :) Midem kazininca kucuk bir tabak yapiyorum, hem midem bayram ediyor hem sagligim. Bir de kuruyemise de yonelin derim su ana kadar hayatinizda yeri pek olmadiysa :) Bu oglen evdeydim sunlari yedim mesela:
- Firinda buyukce bir dilim izgara somon kendim marine ettim
- Firinda 2 orta boy patates, mantar, havuc, hangi sebzeyi yakistiriyorsaniz
- Yesil salata
- Vazgecilmezim limonlu tuzlu turp :) :)
- Yemegin hemen ustune kahve maalesef vazgecemedigim kotu aliskanligim :)
ogleden sonra: Meyve, kuruyemis, cay keyiflik naneler
Aksam:
Ispanak yemegi, bulgurlu domatesli yaninda bolca yogurtla heheh :)
Yazmadi insulin icinİlaç kullanıyor musun canım şahane olur zayıflarsak :)
Sepete ekledim hemen isteyeceğikitap eşimin yanında yayın evini bilmiyorum ama pierre dukan yazmış kitabı. eşimin bir kez yaptı harfiyen uymadı. geri aldı killarını. ama harfiyen uyanlar bir daha kilo almadı.
bizde ki kitap bu
http://www.dr.com.tr/Kitap/Dukan-Di...ru/Saglik/Beslenme-Diyet/urunno=0000000338287
Yazmadi insulin icin
İnşallah verirsiniz. Ama şimdi bile harikaBen de pek bağımlılık yapmadı da yine de tedbir en güzeli, ben de sizle aynı kilo'daydım 79 'du ,şimdi şükür 67 oldum daha da bayağı vermem gerek...
:) bir pizzanın 50 lira olduğu günümüzde et ucuz kalır. Et alırım. Yeterki zayıflayımDengeli beslenmenin tek kotu tarafi var , o da buteceye delik aciyorSaglik bu, tabi ki paradan kacinmak olmaz ama et her gecen gun pahalilasiyor mu ne??
Tamam o zaman yarın baslayalim bir baslik açıpbenimkide. Oysa arkadaşım ishal olmuştu ve birsürü verdi kilo. Artık 3ün 5in hesabını yapmıyorum. Ne kadar giderse gitsin:)
Sen dedin ya 19 dan sonra yeme. İlk iş saate baktım vallahi.Günde 3 öğün beslen. En geç 9da kahvaltını yap ve kahvaltı ile öğle yemeği arasına bir de öğle yemeği ile akşam yemeği arasına bir ara öğün koy. Hurma, incir yA da meyve gibi. Akşam yemeğini de en geç 19da ye. Bak zamanla vereceksin ve alışacaksın. Yağ şeker tuz ve beyaz ekmek yok.
Ya iş yerine giderken sağlıklı şeyler götürüyorum. Herkes hemen diyette misin. Allah cezanızı versin sağlıklı besleniyorum diyeceğim. Beynimi bozmalarına izin vermeyeceğim.bence sıkıntı işe diyet olarak baktığın için oluyor. Diyet diye değil, sağlıklı beslenmeye yönelirsen ve bunu bir yaşam tarzı haline getirirsen verdiğin kiloları geri almayacaksın. Tabi sadece beslenmede değil düzenli spor ve hareket de dahil.
Ben 18den sonra yemiyorum bayadır diyetteyim. Bir de artık rahatsızım 5 gündür hiçbir şey yiyemiyorum. Sağlığınızın kıymetini bilin. Altı günde 2,5 kilo verdim diyetle ve sporla . Siz de verebilirsiniz. İnsan yemeyince ölmüyorSen dedin ya 19 dan sonra yeme. İlk iş saate baktım vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?