- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Benim derdim bu. 20 kilo aldım 6 diyetisyen değiştirdim. Burda konular açtım ama yok bir 2 veriyorum. Sonra hopp geri alıyorum.
Banabir yol gösterin kızlar. Cidden çıkmaz yol gibi sürekli aynı yerde olmaktan sıkıldım.
Her türlü fikre açığım. Çok yemiyorum ama karbonhidrat aşığıyım
:) çok istiyorum canım durmayı 2 gün duruyorum 3. Gün yine aynı. İradem yok oldu. Cidden eskiden en fazla 60 olurdum. Şimdi 78 im .Aha aynı ben. Çorbayı bile ekmek arasına koyup yiyesim geliyorDüğünüm oldu o zaman bile kendimi durduramadım burger king ler mc donalds lar döndü durdu. Sonra müstakbel kocama acıdım da canım deliler gibi çekse de yemedim. Motivasyon aracı lazım bacım yoksa ı ıh olmuyor. Markette en çok zaman harcadığım bölüm abur cubur bölümü bende büyümek istiyorum
Yemeyeceksin kardeşcağızım başka çaresi yok
dukan diyeti kitabını al oku.. kitaba göre hareket et. ayda 6 kilo verirsin. taam manası ile yaparsan bir daha da geri almıyorsun. nette de dukan diyeti ile ilgili cok tarif var. nutellası brownisi. hiçbirine özlem cekmeden catır catır veririsin kilolaırnı.Benim derdim bu. 20 kilo aldım 6 diyetisyen değiştirdim. Burda konular açtım ama yok bir 2 veriyorum. Sonra hopp geri alıyorum.
Banabir yol gösterin kızlar. Cidden çıkmaz yol gibi sürekli aynı yerde olmaktan sıkıldım.
Çok tatlısınız. Normalde yemiyorum yemiyorum gece içimden canavar çıkıyor meselaKarbonhidrat asiklig mesele :))))
Ekmeksiz yapamiyorsaniz, beyaz ekmek yerine tam tahilli ekmege yonelin. Ekmek sadece kahvaltida yiyin mesela.
Makarna yine tam tahila yonelebilirsiniz. Tadi gayet lezzetli , ayni normal makarna.
Tatli isterseniz, muz ve murdum erigi alin dograyin ustune tarcin serpin ooooh mis. Tatli meyveler, mango, cilek, armut hepsi isi gorur.
Daha cok lifli gidalara yonelirseniz hem karbonhdrat sevdaniz biter, hem aclik hissiniz kalmaz, hem de saglikli beslenmis olursunuz. Lifli sebzelere yonelin.
Kaskati bir diyet uygulamaktansa bence yeme tarzinizi degistirin, haftasonu 1 gun de caniniz ne cekiyorsa onu yiyin mesela.
Hemen isteyeceğim. Dukan diyeti böyle yazdığımda çıkan kitabı mı alayım. Yoksa belli bir yayın evi var mı tavsiye edebileceğiniz daha orjinal bilgiler içerendukan diyeti kitabını al oku.. kitaba göre hareket et. ayda 6 kilo verirsin. taam manası ile yaparsan bir daha da geri almıyorsun. nette de dukan diyeti ile ilgili cok tarif var. nutellası brownisi. hiçbirine özlem cekmeden catır catır veririsin kilolaırnı.
ama kitabı al oku. nette uydurma bilgiler var inanma.
İlaç bağımlılık yapar dedi yazmadı. İnsülin direncim varmışİnsülin direncine baktırdız mı ?
Kötü şeker'i kan'dan atıp zayıflamaya yardımcı ilaç yazıyorlar.
Ancak o sayede kilo verebildim...
Çok tatlısınız. Normalde yemiyorum yemiyorum gece içimden canavar çıkıyor mesela
:) çok istiyorum canım durmayı 2 gün duruyorum 3. Gün yine aynı. İradem yok oldu. Cidden eskiden en fazla 60 olurdum. Şimdi 78 im .irademi de mi yedim ne yaptım
Gündüz dediklerinizle doldurayım o zaman mideyiValla panpa butun gun ac durunca dolaptaki makarna tabi ki durter :) Gece gece itim azarsa havuclu yogurt yaparim , cok da canim cekiyorsa yanina azicik ekmek koyarim sonra oturur dizi izlerim oh misss :)
Ben kesin acizim.Ah bilmez miyim düğünden sonra kallavi bir abur cubur alışverişi yaptımhep rejim yapmakla tanınırım ben. Çünkü hep üç beş kilo fazlam vardır. Bazn sinir krizi geçiriyorum bu kadar aciz miyim diye sonra evet acizim diyip bir çikolata patlatıyoum
Ben de pek bağımlılık yapmadı da yine de tedbir en güzeli, ben de sizle aynı kilo'daydım 79 'du ,şimdi şükür 67 oldum daha da bayağı vermem gerek...İlaç bağımlılık yapar dedi yazmadı. İnsülin direncim varmış
yapabilirsen karatay saglikli beslenmesini dene cnm. bak diyet demiyorum saglikli beslenmeBenim derdim bu. 20 kilo aldım 6 diyetisyen değiştirdim. Burda konular açtım ama yok bir 2 veriyorum. Sonra hopp geri alıyorum.
kitap eşimin yanında yayın evini bilmiyorum ama pierre dukan yazmış kitabı. eşimin bir kez yaptı harfiyen uymadı. geri aldı killarını. ama harfiyen uyanlar bir daha kilo almadı.Hemen isteyeceğim. Dukan diyeti böyle yazdığımda çıkan kitabı mı alayım. Yoksa belli bir yayın evi var mı tavsiye edebileceğiniz daha orjinal bilgiler içeren
Gündüz dediklerinizle doldurayım o zaman mideyihaftadabir gün ödül fikrini sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?